Jump to content

Blauwbaard

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Dank! Die laatste dingen wist ik inderdaad :)
 2. En dan gewoon alleen met een boekingsbon, zonder factuur?
 3. Hoe zouden jullie het uitkeren van geld na een winactie op social media in de boekhouding opnemen? Er is uiteraard geen factuur die de winnaar heeft verstuurd. Het is geen schenking want ik heb er voordeel mee behaald door de aandacht die de actie heeft gegenereerd. Alvast dank!
 4. Dit topic was eigenlijk meer bedoeld als oproep, niet om een eindeloze discussie te starten over de zin van netwerkgroepen op basis van interesse of achtergrond. Wat mij betreft kunnen we de discussie sluiten en sturen geïnteresseerden een pb en denkt verder iedereen er het zijne of hare van.
 5. Wat betreft ondernemerschap zijn er weinig/geen verschillen denk ik, maar op persoonlijk vlak wel. Daarom zijn studentenverenigingen voor homo's bijv. ook populair. En zijn er groepen voor Amsterdamse ondernemers, allochtone ondernemers, vrouwelijke ondernemers, enz., enz. Verder is het simpel: als er interesse is dan krijgt de groep vorm, anders niet ;) Ander voorbeeld: https://www.genius.nl/
 6. Voor ondernemers die homo zijn en jonger dan 35 jaar ben ik op LinkedIn en Twitter een besloten groep begonnen. De groep is bedoeld om nieuwe mensen te leren kennen, te netwerken en te praten over wat je als ondernemer bezighoudt. Lijkt het je leuk om lid te worden? Stuur dan even een pb waarin je jezelf voorstelt! En als je vragen hebt natuurlijk ook :)
 7. Hmm, dit laatste is enigzins abacadabra voor me, maar ik gebruik Reeleezee, zal daar nog eens goed zoeken.. Met dank!
 8. Via een memoriaalboeking neem ik aan? Bedankt voor je reactie!
 9. In het afgelopen jaar heb ik (zakelijk) een laptop gekocht die ik vanwege het geringe bedrag in één keer kon afschrijven. Bij het afsluiten van het boekjaar heb ik nu een balanspost 0111 ICT apparatuur met 400 euro (debet) en een balanspost 0112 Afschrijving ICT apparatuur met 400 (credit). Blijft dit tot in lengte van dagen zo op de balans staan? Of moet ik voordat ik het jaar kan afsluiten nog een memoriaalboeking maken, zodat beide posten van de balans verdwijnen? Alvast hartelijk dank voor de reacties!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept