Ik ben met een brouwerij in gesprek om een horecapand te huren. Het moet een nieuw restaurant worden. De brouwerij vraag echter nogal wat veel voor de huur, naast een afnameverplichting voor alle drank.
Weet iemand wat een redelijke huur is op dit moment?
Betreft:
- nieuw in te richten restaurant is ong. 100m2, voor 40-50 zitplaatsen
- nieuw in te richten keuken is 25 m5, bergruimte 10m2.
- terras moet ik van gemeente huren
- geen parkeerplaats bij het pand
- het is een pand van 5 jaar oud op een plein in een groot Brabants dorp (25.00) met nogal wat horeca en zomers toeristen.
- de locatie van het pand is in een voetgangerszone op 100m van de belangrijke winkel- en horecastraat.
- er is enige leegstand sinds de oplevering in de directe nabijheid
- huidige huurder moet eruit, heeft al 6 maanden geen huur betaald
Alle advies is welkom om goed te kunnen onderhandelen.