Jump to content

Edwin1964

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ik wil een ieder bedanken die de moeite heeft genomen om mee te denken. Het blijft dus een lastige materie.Als werkgever heb je dus niet makkelijk om kwaad willend personeel te dumpen. MVG
 2. Fotos geven uitsluitsel waar het was dus locatie is bekend
 3. Ja datum is bekend...is tijdens het ziekte proces.
 4. Persoon werkte bij mij in de keuken en de fotos op Facebook tonen aan de de persoon in kwestie elders in de keuken staat....
 5. Rik,mensen zijn heel inventief..zou dom zijn als je niet thuis bent als de controle arts langs komt. Dus bezoekje afwachten en dan weer op weg naar de bij klus baan... Hoe triest het ook is..
 6. Ja dat kan maar dan is mijn probleem niet opgelost...Het mag duidelijk zijn dat ik dit persoon nooit meer terug wil..Maar de fotos mogen niet al bewijslast gebruikt worden..
 7. Hoi Hans, Tis niet zo ingewikkeld maar personeel kan niet meer werken volgens bedrijfs arts en wordt dus afgekeurd ivm met rugklachten maar is tijdens ziekte wel elders instaat om werkzaamheden te verrichten. Dus wordt ik in de maling genomen..en ook de bedrijfsarts.
 8. Goedendag, Ik heb een personeel lid dat bijna de wia in gaat. Maar ik ben er recent achter gekomen dat deze persoon in kwestie doodleuk aan het werk is. Ik heb deze ontdekking gedaan via foto's op Facebook. Nu kan ik volgens mijn advocaat deze foto's niet gebruiken.(wet van de privacy) Heeft iemand hier ervaring mee en wat zou ik kunnen doen?
 9. Zijn er dan nog meer vereisten om een vof te beginnen? We zijn beide in het bezit van de juiste papieren om een cafe/restaurant te beginnen. Dus qua expliotatie vergunnigen ect zit dit wel ok.
 10. Hi Richard,de bedoeling is dat ik van 40 uur per week naar 32 uur gaat bij mijn huidige werkgever. Ik begrijp dat men min 1200 uur op jaarbasis moet door brengen in de VOF. Stel dat ik daar aan voldoe is het dan handiger of gewoon een eenmaanszaak op de naam van mn vrouw. Dit vooral uit fiscaal oogpunt. Alvast bedankt voor de hulp
 11. Goedemiddag, Mijn vrouw en ik hebben een restaurant gekocht.Ik ben zelf gewoon in loondienst en blijft dit ook doen. Ik ga wel werkzaamheden daar verrichten Maar wat is nu belasting technisch gezien het verstandigste om te doen, samen met mn vrouw en vof of dat zij zich inschrijft als eenmanszaak. Graag jullie advies (Edit: titel verduidelijkt)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept