Jump to content

keukensverkopen

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Zou een oneerlijke handelspraktijk kunnen zijn. Nee hij heeft alles geïnformeerd, hij kan niets bewijzen
 2. Omdat volgens de koper er geen juiste inlichtingen zijn gegeven over de kwaliteit van de sokken. Mijn vriend heeft alles mondeling uitgelegd op zijn kantoor en het is eigenlijk woord tegen woord.
 3. Conflict: Een vriend van mij verkoopt partijen sokken via zijn webshop en deze heeft hij verkocht aan een koper die interesse heeft getoond in de webshop en de domeinnaam staat inmiddels netjes op zijn naam etc. Hij heeft de betaling contant voldaan met ondertekening van het contract. Nu wilt hij niet meer verder met de webshop en eist zijn geld terug, kan dit zomaar? Mag hij zomaar het contract ontbinden?
 4. In Nederland kennen we in de wetgeving het begrip garantie niet. De consument heeft recht op een deugdelijk product, een product dat voldoet aan de verwachtingen. Van een oven die stuk is kun je niet verwachten dat hij wel werkt. Dus als je dat goed op papier zet dan kun je daar geen probleem mee hebben. Van een hardstenen aanrechtblad verwacht je niet dat deze in tweeën splijt. Als dat wel gebeurt heb je een probleem. Veel spannender dan dat wordt het echt niet. Hij gaat dan gewoon een magazijn huren en de keukens gedemonteerd in het magazijn plaatsen, dan kunnen de mensen komen k
 5. Dankje Twabla, je bent een ervaren forum gebruiker en heb veen nuttige reacties van u gelezen
 6. Oke dat snappen we, maar we testen de keuken ook op voorhand uit en al het apparatuur en vermelden netjes de mankementen. Ik had het meer over de garantie, of er een wettelijke garantie nog er bij geldt
 7. Dus als ik het goed begrijp is het beste een contract opmaken met daarin alle mankementen in vermelden, krasjes, apparatuur wat wel en niet werkt en dat de klant tekent voor akkoord?
 8. installeren doen de mensen zelf of ze beroepen zich op een keuken plaatser het gaat er om dat wanneer de klant de keuken koopt, en de verkoper een contractje opsteld met alle gebreken, zoals krasjes, op de deurtjes, een apparatuur dat niet werkt en door hen zal vervangen worden etc en ze nemen de keuken in de staat waarin die zich bevindt en het contract je ook tekenen, of men dan nog verantwoordelijk is?
 9. Mijn vriend verkoopt tweedehandse keukens als eenmanszaak. Hoe kan men op een tweedehandse keuken garantie geven?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept