Jump to content

gopi0905

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ja. Je hebt gelijk. Ik wil graag ook allen met 'Digital marketing' promoten. De website is bijna klaar. Ja competitie is echt sterk maar ik beloof dat wij hebben een USP.
 2. Ja. Je hebt gelijk. Ik wil graag ook allen met 'Digital marketing' promoten. De website is bijna klaar. Ja competitie is echt sterk maar ik beloof dat wij hebben een USP.
 3. Mijn reisbureau heet ' Ga mee naar India'. Wij verkopen straks Rondreis naar India. Wij kopen niks van een 'Destination management company' en verkopen in Nederland ( de meeste bedrijven doen het op deze manier in NL) . Wij doen alles direct. De vliegtuig (natuurlijk via IATA leden), Hotels, Gids en Lokaal vervoer. Ik heb iets soortelijk vroeger gedaan voor medewerkers van mijn bedrijf.
 4. Mijn reisbureau heet ' Ga mee naar India'. Wij verkopen straks Rondreis naar India. Wij kopen niks van een 'Destination management company' en verkopen in Nederland ( de meeste bedrijven doen het op deze manier in NL) . Wij doen alles direct. De vliegtuig (natuurlijk via IATA leden), Hotels, Gids en Lokaal vervoer. Ik heb iets soortelijk vroeger gedaan voor medewerkers van mijn bedrijf.
 5. Ik had een unieke concept maar de investering was erg hoog voor een Bar.
 6. Ik had een unieke concept maar de investering was erg hoog voor een Bar.
 7. Bedankt voor je bericht. Ja, ik heb alle informatie van de ANVR en SGR/GGTO website gelezen. Ik ben nog enkele vragen. ANVR heeft eigenlijk geen adviseur voor een afspraak. Daarom zoek ik voor iemand wie kan helpen met alle regelen te begrijpen.
 8. Bedankt voor je bericht. Ja, ik heb alle informatie van de ANVR en SGR/GGTO website gelezen. Ik ben nog enkele vragen. ANVR heeft eigenlijk geen adviseur voor een afspraak. Daarom zoek ik voor iemand wie kan helpen met alle regelen te begrijpen.
 9. Hoi. Ik wil graag straks een reisbureau beginnen. Ik ben momenteel bezig met onderzoek en ik ben niet duidelijk over enkele onderwerp want ik woon 3 jaar in Nederland en mijn Nederlands is niet zo sterk. Ook vind ik alle regelen een beetje moeilijk te begrijpen. Kent iemand een adviseur voor de volgende onderwerp: Reisvoorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Financiële garantieverplichting en Calamiteitenfonds Alvast Bedankt Gopinath Jagadeesan
 10. Hoi. Ik wil graag straks een reisbureau beginnen. Ik ben momenteel bezig met onderzoek en ik ben niet duidelijk over enkele onderwerp want ik woon 3 jaar in Nederland en mijn Nederlands is niet zo sterk. Ook vind ik alle regelen een beetje moeilijk te begrijpen. Kent iemand een adviseur voor de volgende onderwerp: Reisvoorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Financiële garantieverplichting en Calamiteitenfonds Alvast Bedankt Gopinath Jagadeesan
 11. Ik heb een plan ontwikkeld om een moderne bar in Amsterdam te openen. Deze bar is wordt door zijn innovatieve thema uniek! Na het afstuderen met een MBA heb ik een marketing ervaring van ruim 9 jaar bij een grote multinational opgedaan. Deze ervaring heeft mij geleerd dat marketing een belangrijke rol speelt bij het verkopen van een concept. Dit heb ik mede gebruikt om mijn plan te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat deze onderneming een commercieel succes gaat worden, Om mijn bar te kunnen opstarten zoek ik investeerders. Graag ontvang ik tips waar ik investeerders kan vinden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept