Jump to content

Driven

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  zelf een koeriersbedrijf hebben en uit willen breiden. Mensen die een betrouwbaar koeriersnetwerk op willen zetten en een ander ook wat gunnen.
  Mensen die out of the box kunnen denken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Wees volhardend, creatief, nauwkeurig en durf eens wat ander te doen.
  Maar blijf vooral plezier houden in wat je doet. Stel je doelen op en probeer ze te bereiken.
 • My opinion about innovation
  Anders zijn.
 1. Ja ik heb het betalingsbewijs nog en kan ook nog een afschrift downloaden vanaf Internet bij mijn bank. Het gaat om een oude rekening van 17-01-2018. Maar ik heb hier nooit een rekening voor gekregen. Zoals ik al zei heb ik nadat ik opgezegd en betaald heb nooit meer iets van hun gehoord. Tot verleden week.
 2. Ik heb toen contact opgenomen met DAS en heb kunnen voorkomen dat zij de dagvaarding doorzette door alsnog de openstaande factuur te betalen. Ik heb Streya al diversen keren laten weten geen gebruik meer te willen maken van hun diensten en mijn inhoud van hun website te halen. Nadat ik de factuur betaald had heb ik nooit meer wat gehoord. En mijn gegevens lijken ook weg te zijn. Ik kan ze althans niet meer vinden op hun site. Ik dacht dus dat hiermee de kous af was en heb helaas een tijd geleden alle brieven enzo weggegooid (ik dacht immers dat ik er van af was). Nu lijkt het hele verhaal dus weer opnieuw te beginnen. Het gaat overigens over een factuur van 17-01-2018.
 3. Hallo, Met belangstelling heb ik dit topic doorgelezen. Ook ik ben de fout ingegaan door telefonisch in te stemmen mer hun diensten. Nadat ik verleden jaar door DAS opgeroepen dreigde te worden voor een dagvaarding heb ik maar besloten om toch te schikken omdat een dagvaarding mij als ZZP'r misschien meer kost kost dan de factuur van Streya. Nu krijg ik ineens weer een dreigbrief van Streya met de volgende inhoud: Wij hebben uw dossier terug gehaald bij het incassobureau. Hieronder leest u hoe wij verder gaan. Wij hebben u nu meerdere malen geattendeerd - en laten attenderen -op onze openstaande vordering(en). Helaas hebben wij moeten constateren dat u nog steeds niet overgegaan bent tot (volledige) betaling hiervan. Wij kunnen en zullen ons dan ook niet langer coulant richting u opstellen en zijn dan ook genoodzaakt de vordering(en) uit handen te gaan geven aan een andere externe partij. Middels dit bericht willen wij u dan ook kenbaar maken voornemens te hebben onze vordering(en) op u te gaan cederen. Hierdoor zal de cederende partij juridisch eigenaar worden van de vordering(en), en het openstaand bedrag zelfstandig bij u gaan incasseren Dit rekening nummer is een ander nummer dan de rekening die ik uiteindelijk toch betaald had. Ik heb nooit meer iets vernomen van Streya, dus ook geen rekening tot ik van de week dit bericht kreeg. Graag zou ik willen weten wat ik nu moet doen. En ja ik sluit mij graag aan bij andere ondernemers die misschien iets willen beginnen tegen deze oplichters. Overigens kan ik mijn bedrijf helemaal niet meer vinden op Streya.nl. Vriendelijke groeten, Paul
 4. Hallo, Ik ben pas een koeriersbedrijf begonnen. Een goede vriend van mij heeft al 20 jaar een koeriersbedrijf en af en toe help ik hem als hij en zijn charters allemaal aan het rijden zijn en het dus druk is. Ik heb hier hier erg veel plezier in en van het een kwam het ander. Ik ben nu nog volledig in loondienst (als ICT ér) maar wil langzaam overstappen van loondienst mijn eigen bedrijf. Ik wil dus eerst minder gaan werken bij mijn baas en meer dagen in mijn eigen koeriersbedrijf gaan werken. Ik wil dus uit rekenen hoeveel ik moet verdienen als koerier om een dag te compenseren, die ik dus niet voor mijn baas werk, zodat mijn inkomen gelijk blijft. Stel ik verdien nu netto 2000 euro per maand. Ik ga een dag in de week minder werken dat is dus een vijfde minder. Ik verdien dus 400 euro minder per maand. Wat moet ik nu dus bruto gaan verdienen in mijn eigen bedrijf om aan deze 400 euro te komen. Alle kosten aftrek van auto diesel enz. even niet meegerekend. Dit overzicht heb ik zelf wel. Over 400 euro betaal je eerst 21% BTW. Dat is dus 84 euro. Blijft er 316 euro over wat ik verdient zou hebben. Betaal ik hier nu ook aan het einde van het jaar inkomstenbelasting over? Gaat er dus nog zeg maar een derde af? Dus ongeveer 104 euro? Wat ik dan overhoud van de 400 euro die ik verdiend heb is dus netto 212 euro. Ik zou dus bijna het dubbele moeten verdienen om uiteindelijk 400 euro netto over te houden. Kan iemand mij vertellen of ik dit juist bereken? Of doe ik iets niet goed? bedankt alvast.
 5. Super, die kon ik nog niet. Highio bedankt!
 6. Zijn er site's als deze maar dan meer gericht op ladingen tot 500KG. Dus te vervoeren met een combo oid.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept