Jump to content

Premolar

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ook vooral om input te hebben van iemand die ook kaas gegeten heeft van zoiets als het beginnen van een webwinkel. Uberhaupt input en samenwerking lijkt me leuk. Ik zou op ten duur 2 webwinkels willen met twee personen. Dan is een stukje logistiek wel handig. Je kunt dan voorraden houden op twee locaties (thuis, zo nodig in het begin). Totdat je te groot wordt..
 2. Ja, in je eigen netwerk is wel beter. Daar heb je wel een goed punt. Ik ken gewoon niemand dit dit wil. Het feit dat de eerste reactie van jouw zegt: "je kunt beter in je eigen netwerk zoeken" doet me nog eens extra nadenken of het wel slim is via het internet te zoeken. Of toch maar alleen misschien. Maar goed. Het gaat me ook om de input van buitenaf en elkaar kunnen helpen. Nog eens goed over nadenken! :). Net even gekeken op sitedeals... tja, ik weet het niet hoor. Misschien heb je gelijk over wat betreft in je eigen netwerk zoeken. thanks :):)
 3. Hoi allemaal, Ik loop al een tijd rond met de gedachte een webwinkel te beginnen, maar ik ken niemand die dit ook wil. Wat is een goede plek op het internet om naar een business partner te zoeken. Op dit forum niet he? Ik zie tenminste geen onderwerp staan wat dit betreft. Ik ben zelf btw. webdesigner en specialist op het gebied van zoekmachines maar wil het graag samen doen. Twee webwinkels op termijn... Alvast bedankt! Premolar
 4. Ik schrijf dit plan om een prive investeerder te vinden. Ik vermoedde zoiets maar wist dit niet zeker. Begrijpelijk inderdaad. Altijd handig om niet met een bek vol tanden komen te staan. Dank je wel Henkh.
 5. Mmmm, ik hoop toch op een andere tip, als je het niet erg vind ;)
 6. Hallo allemaal, Heel graag zou ik een vraag stellen over het opstellen van mijn ondernemingsplan. Laat ik met de deur in huis vallen en meteen to the point zijn. Ik hoop dat iemand een suggestie heeft. Hij is vrij simpel: Als ik in mijn ondernemingsplan (voor een Bed and Breakfast) ruimte wil maken voor mijn levensonderhoud tijdens een full time verbouwing van het pand, hoe zou ik deze post dan kunnen noemen? Momenteel heb ik deze post van 6500 euro ondergebracht bij vlottende activa en heb de post zelf: " 5 maanden levensonderhoud tijdens full time verbouwing" genoemd. Ik vraag mij echter af of er een meer professionele naam te verzinnen is voor deze post. Op de een of andere manier staat het zo raar. Of ligt dat aan mij? De verbouwing van het pand is erg belangrijk ik mijn ondernemingsplan; als de verbouwing goed gaat zitten mijn investeerder en ik redelijk veilig qua risico. Het wordt een flinke verbouwing. Heeft er iemand een suggestie?! Alvast bedankt! Premolar

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept