Jump to content

Victorija

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Female
 • First name
  Victorija
 1. Beste mensen, Was aan het denken om een schoenenzaak te openen aangezien ik een leuk pandje heb, nou qua administratie , belastingdienst en kvk weet ik wel alles. Maar over schoenenzaak zelf ben ik een en ander nog aan het onderzoeken... Veel mensen zeggen en schrijven dat je echt tonnen nodig hebt om een schoenen zaak te starten, ( in merken zoals guess,armani etc.) Plus dat je ook nog aan merkeigenaar zelf toestemming moet vragen, veel vind ik hier niet over raar genoeg of ik zoek helemaal verkeerd. Weet iemand hier meer van misschien ? groetjessss
 2. Ja ik twijfel er ook aan, ik heb wel zo mijn voordelen maar er zijn natuurlijk ook nadelen...
 3. Dat is een optie natuurlijk, daar in de buurt staat een moderne kant en klare lounge bar, ( ik vind hem niet verkeerd uit zien0, ik vind hem zelfs heel mooi en modern eruit zien. In ieder geval die staat dus klaar om overgenomen te worden. Alle vergunningen staan erop en vergunning van de Spaansewet/regering had de eigenaar ook... Dus ik denk dat ik niet veel hoef te doen, misschien alleen personeel zoeken? en natuurlijk papieren tekenen, uiteraard doe ik dat niet zelf maar met behulp van mijn boekhouder.
 4. Ik wil niet een loungebar in Spanje om te laten zien dat ik eigenaar ben, en ik denk dat het me mooi lijkt omdat het in een land is waar mooi weer is , zon zee strand. Natuurlijk is dit voor maar een seizoen, zomerseizoen. juni juli augustus. als je een naam opbouwd en populair wordt, en in die zomerseizoen eens flink kan verdiennen, waarom niet? De rest van de 9 maanden gewoon leeg laten staan en wachten tot de volgende zomer. ik wil in Nederland blijven omdat ik namelijk hier ook een paar zaakjes moet rond hebben en waarschijnlijk een hotel moet gaan runnen(als alles goed gaat hier). Vandaar dat ik eigenlijk wel in Nederland moet blijven, maar goed paar keer per maand kan ik er wel aanwezig zijn die 3 zomermaandjes.
 5. om te beginnen dat je iets hebt voor je zelf niet alleen in Nederland maar ook in Spanje, Spanje is heel populair onder de jongeren vooral in de streken Costa Brava , Lloret de mar ect. In de zomer is het daar leuk om te zijn voor jongeren en het is er druk druk druk, en er zijn ook behoorlijk veel Nederlanders. Is het niet mooi om daar dan iets te hebben wat van jouzelf is?
 6. ja klopt ook, maar goed daar vertrouwde mensen hebben kan ook geen kwaad denk ik..... maar die heb ik jammer genoeg niet.
 7. zelf ben in financieel onafhankelijk, alleen ik wil in Nederland blijven wonen, maar om een lounge in Spanje over te nemen lijkt me geweldig. Maar dan is de vraag of ik wel iemand kan vinden die daar de boel in de gaten kan houden, of ik moet zelf misschien paar keer per maand aanwezig zijn.
 8. geen een, dit is de eerste keer dat ik begin met een lounge
 9. Zou het een goed idee zijn om een zaak te runnen in Spanje? ik zelf vind van wel. Ik wil graag een zaak ''overnemen'' in Spanje maar vraag me dan ook natuurlijk af of ik dan ook in Spanje moet wonen? Zelf denk ik dat ik deze zaak ook vannuit Nederland kan runnen maar toch wel af en toe aanwezig moet zijn in Spanje. Dat zou dan geen probleem kunnen zijn, maar of dat wel mogelijk is en of niet te moeilijk word of is.... daar ben ik niet zo zeker van van wegen weinig ervaring van zaken in het buitenland.. Zou het de moeite waard zijn? zou het moeillijk zijn als je wel genoeg vrije tijd hebt/
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept