Jump to content

Tinkerbell

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent activities

  1. Ik heb een telefoonabonnement bij Tele2. Ik ben nu bezig met de aangiftes voor de BTW en inkomstenbelasting. Maar het valt mij nu opeens op, dat er geen BTW los vermeld wordt op de factuur van Tele2. Ik heb het ingetikt op google en ik zie dat meer mensen ertegenaan lopen. Nu heeft dat er iets mee te maken dat het een particulier abonnement is. Maar ik had begrepen dat ik de facturen wel mag indienen omdat het onder de 100 euro is en ik als ZZP'er werk. Kan ik de btw handmatig berekenen en vermelden op de losse facturen? Of mag dat niet?
  2. Hallo beste mensen! Ik heb hier al vaker naar gezocht, en ook regelmatig op dit forum terecht gekomen. Maar hét antwoord heb ik nog niet gevonden. Binnenkort wil ik voor het eerst importeren vanuit China. Ghangzou of Jiangsu, ik weet het nog niet precies. Wel heb ik het al regelmatig gehad over verzendkosten en het valt mij op dat die nogal hoog zijn. Volgens mij kan dit wel wat lager. Een tijdje geleden heb ik een sample op laten sturen (bubbeltjesenvelop), dat kostte mij 80 euro. Dat is belachelijk. Ik denk dat ze gewoon een slaatje proberen te slaan uit je ontwetendheid.
  3. Persoonlijk heb ik ook een aantal cursussen gevolgd. De plasticringen vind ik inderdaad ook cheap overkomen. De stalen ringen echter niet, deze zijn slijtvast, en prettig in gebruik. (mits je natuurlijk niet een te kleine maat gebruikt.) Wat betreft het inbinden met zo'n lijmstrip, dat is niet handig als je er bijvoorbeeld lekker mee op de bank wilt zitten, of je wilt er in schrijven. Ik vind dat dus meer voor de sier dan dat het functioneel is. Over een multomap. Ja heel leuk, maar als cursist zou ik het fijn vinden als ik het gewoon in mn tas kan stoppen na afloop. En met een mul
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept