Jump to content

MT35

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. En het zijn frisdrank zoals coca cola sprite fanta blikjes automaat dus geen alcohol.
 2. Klopt jongens, Ik moet met alles rekening houden. Waar ik mijn automaaten zal inkopen doet volledig de onderhoud zoveel zal het me niet kosten. Ik wil dit samen met me neef doen puur naast ons huidige baan. Onze kosten echter minimaal zijn we zullen opelkaar in spelen naast ons huidige baan. Onze voordeel is dat we al bedrijven hebben waar we op dit moment zeker 7 automaaten kwijt kunnen. Waarvan twee bedrijven werknemers rond de 260 zijn groothandel textiel fabrieken voornamelijk. Of het nou jaren 80 plan is is niet van belang waar het ons uit eindelijk gaat zijn de cijfers :) maar bedankt voor jullie reacties.
 3. Waar het mij eigenlijk om gaat is moet ik hiervoor een vergunning of een bv starten?? Of heb ik nog anderen dingen nodig ??
 4. Bedankt voor je tips. Alleen waarom vind jij dat geen goed idee als ik het mag vragen ?? Heb inderdaad aantal dingen erover gelezen en wil toch nog een stap voor al die bedrijven op internet zijn en de juiste bedrijf vinden voor koop want heb de financiele mogelijkheden voor. Er zijn al bedrijven die dat doen maar zoals ik al zei kan morgen bewijs van spreken morgen bij 8 adresen zo een automaat kwijt. In zo een drankenautomaat v70 past 450 blikjes winst is ongeveer 320 op 1.20 euro basis van 10 automaten mag jij berekenen :)
 5. Dus, wij willen zo een drankautomaat kopen en ergens bij bedrijven plaatsen. De inhoud is geheel aan ons bijvullen en de opbrengst.
 6. Beste Higher leden, Na aantal ideeen te delen met jullie, ben ik toch weer op een idee gekomen met een maat van mij samen. Wij willen namelijk bij bedrijven die we inmiddels wel een paar op t oog hebben en ook nog is de groen teken van dat we zo een drankautomaat mogen plaatsen. Met mededankzij deze bedrijven willen we gebruik maken en serieus hier werk van maken. Alleen er zijn aantal vragen die ons dwars zitten die we graag met jullie willen delen. Hoe kunnen wij het beste aan zulke automaten komen voornamelijk voor alleen koude dranken dus geen koffie snoep chips etc. Moeten wij hiervoor iets speciaal aanvragen bijvoorbeeld een vergunning etc? Uhmm en is het wel een goed idee ben namelijk benieuwd naar jullie reacties en aan -opmerkingen. Met vriendelijk groet, MT Mod edit: titel verduidelijkt
 7. Als het niet mag ga ik t natuurlijk niet doen. Hoef ik ook geen advocaat te zoeken
 8. Klopt, probeer me kansen te grijpen op de juiste moment met de juiste mensen wil ik een start maken waar in dat gaat de tijd mij laten zien.
 9. Beste Higher leden, Ik heb een aantal vraagtekens waar ik mee zit die ik graag hier kwijt wil met de hoop dat ik wat wijzer kan worden. Mijn zwager heeft een eigen kleding fabriek waar hij bestellingen opneemt van zara, v&d, sting etc. In groot aantallen. Nou komt t vaak voor dat hij bijvoorbeeld 1000 stuks over hou en die kan ik voor een mooie bedrag incaseren. Het zijn nieuwe spullen die je in bekende winkels kunt vinden. Met behulp van hem wil ik aan iets beginnen maar wat ben ik nog niet helemaal uit. Wat zou slimmer zijn een webshop of een winkel beginnen me prijzen wil ik tussen 7,50€ en 15€ in zitten. Zal ver onder de normaal prijzen zitten. Mijn voordeel is dat de leverancier mijn eigen zwager is en voor goedkoop binnen kan halen. Wat zou hierna nog de stappen kunnen zijn ?
 10. Beste, Er is tegenwoordig zooooveeeeeel concurentie op het internet leven dat je inderdaad met iets denderds komt zodat jou tshirts boven de rest zullen steken. Terwijl je tegenwoordig zoveel verschillende voor de laagste prijzen kan vinden kan jij met jou idee in deze wereld je omkosten eruit halen? En misschien houden die mensen op t strand wat jij heb ervaren van dat soort tshirts ik ben zelf 30 en hou best van donaldduck tshirt :) trendy
 11. Ja klopt heb inderdaad ook wel is rare informatie over importeren vanuit china gelezen. Maar als ik met alles zo rekening moet mee houden en door ander mans slechte ervaringen me stappen niet moet uitvoeren kom ik helaas niet verder dan me ideeen. Gelukkig heb ik een zwager die in transport wereldtje leef en mij alles wil regelen kwa prijzen zal het me ook reuzen mee vallen. De reden dat ik zoiets wil doen is, heb me mogelijkheden om me heen en wil daar gebruik maken als een nieuwe ondernemer. Als alibaba etc site's niet save zijn waar kan ik nog meer aan leuke tassen groothandelaar voor een redelijke prijs nog meer vinden? Mvrg Mira
 12. Nee inderdaad zou ook heel dom zijn om aan een winkel 5 jaar vast te zitten. Ik ben misschien een nieuweling maar zeker geen domme want die ene winkel die ik op t oog heb zit ik maar een jaar aan vast met vrij optie in verlenging. Zolang er vrouwen op de aarde bestaan zal ik mijn ideeen en plannen blijven maken en me zelf van dag na dag verbeteren in wat ik wil gaan doen. Heb beetje zitten kijken op verschillende site's en in de omgeving van de winkel ben ik nergens fatsoenlijke tassen onder de 35 euro gezien ( merkloos ) en ik wil zelf onder deze prijzen blijven met betere kwaliteit en modern uiterlijk mijn ideeen worden exclusief bijvoorbeeld: ik heb een leverancier gevonden wel uit china maar goed het is een leverancier die verschillende leuke tassen heeft geboneerd met de zelfde kleuren en zelfde stof voor een handtasje en schoenen erbij inkoop prijs in mijn ogen redelijk om een leuke bedrag erop te verdienen dit wil ik verder uitvoeren met solo tassen. Mijn doel groep sociaaldienst buurten waar mensen verschillende tassen voor weinig kunnen kopen want in mijn ogen overdrijven sommige ondermers de prijzen. Mvgr Mira
 13. Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Mira ben 28 jaar en kom uit zuidholland ergens. Ik heb een aantal vragen waar ik een tijdje mee zit en dat wil ik graag met jullie delen met de hoop om wat wijzer te worden. Ik werk bij een baas 10 jaar en elke dag ga ik met haat naar me werk omdat ik geen toekomst en plezier meer in zie en me van dag naar dag dommer begin te voelen. Daarom heb ik besloten om een klein beetje start kapitaal mee te nemen rond de 17.000 euro en dat wil ik graag in een eigen winkel insteken met een combi internet site. Heb een winkel op t oog op een drukke winkel straat en de huur is te overleven. Nou wil ik in een tassen categorie inkoop rond de 6 euro tassen ( heb een goeie leverancier onder andere ook via alibaba) kan ik aan leuke dxclusief model tassen voor een drol binnen halen en dat tegen een lagere prijs dan de marktprijzen in een winkel plus via internet zou willen verkopen zou ik uit zo een idee me in deze slechte tijd overleven of niet ?? :)) Mvgr Mira.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept