Jump to content

huisentuinonline

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. dat is inderdaad een goede tip, ga ik zo meteen meenemen bedankt
 2. bedankt voor de tip, ik dacht er al over na om dit weg te halen. Ik moet wel zeggen dat dit wel regelmatig gebruikt wordt in België. rekening houdende dat de belgen nog veel schrik hebben van online betalen op webwinkels. Wat hier vooral het probleem is dat is voornamelijk dat wanneer er maar 1 artikel meer is het opzij staat en ik dan andere potentiële klanten verlies hierdoor. Er staat er namelijk duidelijk bij definitief bestellen dat er een betaalvoorwaarde aan vast hangt. Waarschijnlijk zal deze bewerking weghalen de enigste oplossing zijn. Aan de orderbevestiging ligt het zeker niet, deze is netjes opgemaakt met alle bankgegevens. Misschien hebben anderen nog tips?
 3. ik weet niet of dit in het juiste topic staat maar ik probeer het toch even. De laatste tijd heb ik heel veel last van mensen die bestellen op mijn webshops, de keuze vooraf overmaken nemen bij de betaaldiensten. Wat blijkt dat ze dan gewoonweg niet betalen , en als ik een vriendelijke herinnering stuur , geen reactie meer ontvang. Hebben jullie hier ook last van ?Zo ja wat kan je hier aan doen? Alvast bedankt voor de tips! [aanpassing: titel verduidelijkt]
 4. Highio, deze webshop bestaat uit verschillende leveranciers waar ik mee samen werk. Momenteel staan de tuinmeubelen in superpromo vandaar dat je deze op de startpagina ziet staan. Meestal is dit een groep producten die op onze startpagina staan. De actie loombandjes loopt tot 31/7 en is dus ook bijna weg , maar is al geldig vanaf 30 euro. Alle producten zijn binnen de 2-3 dagen geleverd. , met uitzondering van het zomerspeelgoed maar daar is een melding van gemaakt.
 5. bedankt voor de feedback, ik kijk de algemene voorwaarden eens na. bestelproces is inderdaad vervelend zoals je zegt, ik zal eens kijken of ik land bovenaan kan krijgen. Super bedankt! aan de andere bovenstaande antwoorden, ik vraag niet hoe dat ik het moet doen reclame voeren want daar ben ik al volop aan bezig, zoals social media, blogger,2dehands sites maar ik vroeg of jullie nog andere tips hadden!
 6. Omschrijving van je concept: www.huisentuinonline.be Webshop voor jong en oud. Een klein warenhuisje online waar iedereen bijna alles kan aanschaffen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: vooral 2de hands sites en facebook Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: ik ben onlangs gestart met een webshop in Belgie www.huisentuinonline.be graag had ik feedback ontvangen wat jullie ervan vinden Alsook enkele tips om meer klanten naar de shop te lokken. Waarvoor dank!! Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Klanten kunnen bij ons alles krijgen en dit aan scherpe prijzen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: ik hoop feedback te ontvangen op wat er beter kan op de site alsook tips voor klantenbinding. Mod edit: titel verduidelijkt
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept