Jump to content

tirikostja

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. nee, dat klopt wij hebben tot dit voorjaar iedere week netjes een betaling gedaan ( wij hebben deze vordering trouwens gekregen doordat onze accountant een werknemer vergeten was aan te geven dus wij kregen een naheffing van een aantal jaar ), maar door een aantal faillissementen van onze opdrachtgevers kwamen wij ook in zwaar weer. Dus een extern bureau in de hand genomen die alles van ons overnam en onze zaak ging reoganiseren. Die zei absoluut niet meer betalen wij gaan onderhandelen. Het kwam/komt goed en helaas daar hebben wij teveel op vertrouwd. Dus nu faillissementsaanvraag terwijl het bedrijf goed loopt en wij nu inderdaad wel wat cash achter de hand hebben, maar natuurlijk niet het hele bedrag.
 2. dat heeft geen zin, eiser 1,2 en 3 zijn allemaal een onderdeel van mn service
 3. ik hoopte er meer op de steunvorderingen te betalen en dat de faillissementsaanvraag dan werd ingetrokken, maar daar is dus niet zo veel kans op
 4. maar dan is het maar net wat de rechter doet, het liefst wil ik die hele zitting vermijden natuurlijk
 5. ok, dat is duidelijk, dank je wel. We zijn nu bezig om aan te vragen om de helft direct te voldoen en het restant over 8 weken.
 6. Dat leek mij ook, maar een faillissement wil ik niet riskeren en staat namelijk iemand borg en dat kan ik diegene niet aan doen. Dus ik moet het eigenlijk 100% zeker weten.
 7. of kan je alleen maar een openstaande vordering voor faillissementsaanvraag betalen en niet meer als de aanvraag er al ligt?
 8. wij hebben een faillissementsaanvraag gehad van stichting pensioenfonds metaal en techniek ( eiser 1 ) stichting opleidings en ontwikkelingsfonds voor het technische installatiebedrijf ( eiser 2 ) en stichting sociaal fonds metaal en techniek ( eiser 3 ) dus mijn vraag is als ik het bedrag wat openstaat bij eiser 2 en eiser 3, zodat eiser 1 geen steunvorderingen meer heeft wordt dan de faillissementsaanvraag ingetrokken?
 9. bij een faillissementsaanvraag van PMT waar eiser 1,2 en 3 allemaal van het PMT zijn. Is het dan nog mogelijk om eiser 2 en eiser 3 voor de zitting te betalen om zo een faillissement af te wenden?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept