Ivanes

Newbee
  • Aantal berichten

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ivanes's trofeeën

  1. Dank voor je reactie. De punten die jij aankaart neem ik mee. Het is de bedoeling dat ik in de startfase, in ieder geval de eerste 6 maanden, elke dag in de zaak sta. In de weekenden samen met mijn man. Maandags gesloten. Een kleine kaart met hoofdzakelijk rawfood, smoothies, juices en rauwe taarten. Ik dacht eraan om de zaak te openen en de eerste 2 uur alleen te staan en vanaf een uur of 11 personeel. Waarschijnlijk is het voldoende om te beginnen met 1 vaste kracht en 1 student.
  2. Hallo, Op dit moment ben ik bezig met mijn exploitatiebegroting. Ik wil een kleine lunchroom starten op een A1 locatie. De openingstijden zijn van 8-18 , 6 dagen per week. Dus ik kan dit niet in mijn eentje doen. Kan iemand mij adviseren hoeveel personeel ik hiervoor moet aannemen en voor hoeveel uur per week in de startfase handig is om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.