Jump to content

kwsmit

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Snelle vraag voor de snuggere tv mensen onder ons. Welke instantie (overkoepelend) gaat er over de rechten van de tv zenders?
 2. Op dit moment draaien wij een omzet van tussen de 20k en 40k per maand. Onze kosten zijn beduidend lager. Nu willen wij van onze huisbankier een rekening courant van 50k. Wij bieden hiervoor volledig onderpand van ons inventaris (waarde 700k). Dit zien zij niet zitten omdat, hou je vast, wij minder dan een jaar bestaan. In onze optiek is er practisch geen risico, gezien het inventaris wat wij als onderpand bieden veel meer waard is dan de lening. Ook zien zij elke maand de bedragen die wij omzetten en betalen. Ik kan er gewoon met mijn pet niet bij. Maar goed, naast deze frustratie, is mijn vraag natuurlijk, wat zijn onze alternatieven? Ons netwerk is op dit moment te klein (qua financierders) om hieruit te putten. Graag advies of een goede tip :)
 3. Puur hypothetisch nog steeds, maar het gaat puur om het voorkomen dat iemand anders het sneller op de markt zou kunnen brengen dan wijzelf. Dat anderen er geld voor betalen om het te kunnen gebruiken lijkt me zinloos en niet goed voor de markt, maar puur om een voorsprong te behouden tot het op de markt is is eigenlijk de insteek.
 4. Mieren... Maar inderdaad ik had wel iets meer tekst en uitleg kunnen geven. Wat ik bedoel is stel dat je een briljant product hebt bedacht, zoals bijvoorbeeld vroeger de paperclip. Hoe zorg je er dan voor dat jouw idee ook daadwerkelijk jouw idee blijft en niet iemand anders ermee aan de haal gaat (wereldwijd).
 5. Dit is niet per definitie een urgente vraag, maar gewoon meer iets wat ik me afvroeg. Is het mogelijk om een concept/idee op een of andere manier wereldwijd te beschermen?
 6. Goedemiddag! Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat 2x per maand voor 1 dag een van onze leegstaande loodsen kan klaarstomen als discotheek en dan vervolgens weer afbouwt. Wij hebben ons wezeloos gezocht op internet en komen niet verder dan de volgende website http://www.whattheheck.nl/, maar deze mensen lijken niet meer actief op het internet. Zijn er vergelijkbare bedrijven op dit forum aanwezig of ken je iemand waarvan je zegt "die zou je eens moeten bellen" dan graag een reactie hieronder :) Alvast bedankt voor het lezen en meedenken!
 7. Zijn er hier op het forum nog experts op het gebied van leveren en inrichten van lasergame ruimtes? Die bereid zijn om een kopje koffie te komen doen in Waalwijk om even onze plannen te bespreken? Graag hoor ik jullie reacties!
 8. Voor een project ben ik op zoek naar een investeerder voor een bedrag van 45k. De banken durven op dit moment geen geld te lenen, wat ons inziens bijzonder gek is gezien wij ruimschoots onderpand bieden. Als onderpand bieden wij ons compleet bedrijfsinventaris met een executiewaarde van 50k De onderhandse verkoopwaarde van heb bedrijfsinventaris is 120k Van zowel de executiewaarde als onderhandse verkoopwaarde hebben wij taxatierapporten van de Rabobank beschikbaar. Nu vraag ik jullie hier niet om een lening, maar puur om waar ik met mijn aanbod heen kan? Zijn er specifieke websites voor dit soort praktisch risicovrije leningen? ik zag al geldvoorelkaar.nl maar daar is de doorlooptijd gewoon te hoog voor wat wij willen doen. Wij zijn best bereid om 9% rente te bieden en binnen 12 tot 24 maanden klaar te zijn, maar waar vinden wij geïnteresseerden hierin? Graag hoor ik van iemand op Higherlevel waar wij wel terecht kunnen.
 9. Vandaag belde een klant waar wij een deel van het inventaris hebben geleverd met de vraag of wij dit niet wilden terug kopen (onder marktwaarde) en vervolgens in de lease wilde aanbieden. Dit in verband met een uitbreiding binnen het bedrijf wat ze wilden financieren. Ik heb hier op geantwoord dat wij hier niet echt mee bekend zijn en dit dus niet doen, maar mijn interesse was in ieder geval gewekt, is dit iets wat vaker voorkomt of zijn daar bedrijven in gespecialiseerd? Heeft iemand hier ooit zoiets meegemaakt met een klant? Alvast bedankt voor de reacties. titel gecorrigeerd
 10. Op een industrieterrein, geen park manager. Absoluut toestemming voor verhuur. :)
 11. Het complete verhaal is dat er een lege loods (1500m2) staat in waalwijk. Wijzelf exploiteren een zaak ernaast (ook 1500m2) en hebben de loods voor de uitbreidingen die wij gepland hebben staan. Echter door een ander project in het hoge noorden is de uitbreiding even in de koelkast terecht gekomen en hebben wij geen direct doel voor de loods. Deze staat dus feitelijk leeg en kost alleen maar. Hiervoor zijn wij op zoek naar een doel, of manier om te exploiteren. Het ziet er netjes uit, is gewoon een lege loods op dit moment. Er is een deur en een roldeur. Voor eventuele leuke ideeen kan ik wel wat foto's online zetten. Wij zouden het leuk vinden als dat voor 6 maanden kon, maar als er een leuk idee is wat een jaar zou duren of 10 jaar staan we daar ook voor open. Wilde daarmee alleen aangeven dat we behoorlijk flexibel erin staan. Indien we er niets mee kunnen doen is dat ook prima, maar goed, liever iets aan inkomsten eruit dan 0 :)
 12. Tijdelijk of langere tijd, we hebben geen directe plannen met de loods. Dus als iemand een leuk idee heeft staan we daar absoluut voor open :)
 13. Oh sorry, dat had misschien handig geweest om erbij te vermelden. Het zou dan kunnen gaan om verhuur, maar kreeg net ook al een tip om caravans te gaan stallen.. nu is dat niet direct iets waar wij over nadenken, maar het is wel een oplossing. Zulke dingen.. het gaat er eigenlijk om dat we een jaar de kosten dekken, of misschien een half jaar.
 14. Goedemiddag! Wij hebben op dit moment in de regio Waalwijk een loods over van 1500m2 en om heel eerlijk te zijn zitten wij er een beetje mee in de maag. We zijn op dit moment aan het onderzoeken wat we hiermee kunnen gaan doen, en ikzelf had een beetje de hoop dat er hier op het forum nog een knappe kop zou rond "lopen" die misschien een goed idee had om hier snel wat mee te kunnen doen. Dus... mocht iemand een suggestie, tip, oid hebben, het is meer dan welkom :) Alvast bedankt voor de eventuele reacties en mocht ik deze vraag op een onjuiste plaats hebben neergezet hoor ik dat graag.
 15. 5% was natuurlijk maar een voorbeeld :) ik heb echt geen idee wat voor afspraken zij willen en kunnen maken. Deze materie is voor ons ook redelijk nieuw. Maar ik vind er niet heel veel moet ik eerlijk bekennen, en degenen die ik vindt zien er nou niet bepaald uit alsof ze nog actief zijn. Lijken meer dode websites van bedrijven die niet langer actief zijn. Misschien is het niet de juiste weg om te gaan voor hen hoor, maar goed, zij willen meer informatie en ik dacht misschien mis ik een dwarsstraat. :) Bedankt voor je input in ieder geval!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept