Jump to content

FMlaura

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ik ben bezig met het opzetten van een webshop (heb in het verleden al 6 jaar een webshop gehad). Op dit moment woon in al een aantal jaar op curacao. Ik wil me het liefst hier inschrijven bij de kvk omdat ik vanuit hier al mijn werkzaamheden uitvoer. De webshop wordt een dropshipping webshop gericht op Nederland. Om iDeal te kunnen implementeren heb ik een Nederlandse zakelijke rekening nodig. Nu kan ik nog geen 1 bank vinden die mee wil of kan werken. Nu lees ik wel veel over bunq en n26. Maar ik kan dus niet vinden of je je daar kunt inschrijven met een curacaoce KvK. Weet iemand dit toevallig? Ze hebben geen klantenservice als je nog geen klant bent. Mocht iemand anders een andere tip hebben hoe ik anders iDeal kan krijgen of voor een andere bank dan hoor ik het ook heel graag!
  2. Beste leden, Ik probeer al een tijdje mijn webshop te verkopen, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Wel veel geïnteresseerden, maar uiteindelijk laten ze het helaas toch afweten. Ik heb de prijs al flink laten zakken. Nu ben ik eigenlijk op zoek naar iemand die mij hierbij kan helpen. Ik vind het prettig om op een commissie te werken. Ik heb een bedrijf gevonden, maar daarbij moet je vooraf een hoop geld betalen en dan heb je geen zekerheid. Nu weet ik dat dit vaak zo gaat, maar op dit moment heb ik dat budget niet. Ik weet dat er bedrijven/personen zijn die dit op commissie doen, maar ik kan ze niet echt vinden. Hopelijk kan iemand mij hierbij helpen of heeft iemand goede tips? Bedankt alvast!
  3. Beste mensen, Ik heb 5 jaar geleden een dames fashion webshop opgericht en probeer deze te verkopen omdat ik ben verhuisd naar het buitenland. De webwinkel loopt goed, maar onze omzet is jaarlijks lager dan €50.000. Na 5 jaar hebben we een waardevol netwerk opgebouwd en een lijst met contactpersonen van goede fashion websites voor samenwerkingsacties etc. De webshop heeft goede posities in Google, een goede naam met veel naamsbekendheid, een bestaand (gratis) affiliate netwerk waar normaal veel geld voor wordt betaald, goede contacten en overdraagbare kennis van adverteren. We hebben de prijs laten berekenen door een betrouwbaar bedrijf en deze kwam uit op €30.000.- Nu staan we al op diverse verkoopsites en heb ik al veel gesprekken gehad waar helaas nog niks is uitgekomen. Nu merk ik dat er ook verkopers zijn die bedrijven verkopen tegen een bepaalde fee. Hier heb ik geen problemen mee, want hoe meer er wordt gedaan hoe sneller het hopelijk verkocht kan worden. Maar er zit nu dus enige haast achter de verkoop omdat de webshop ons nu alleen maar geld kost. Heeft iemand misschien nog goede tips voor de verkoop van een webshop? Of tips om goede verkopers te vinden die ons misschien kunnen helpen? Bedankt alvast.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept