Jump to content

Johnny Be Good

Senior
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  John
 1. OK, PipeDrive in de schijnwerper dus... Mijn eerste indruk is dat het een SaaS-product is, maar ik lees dat niet duidelijk op de site (en kan bv ook nergens vinden waar nu feitelijk de data wordt opgeslagen) en hier ( https://pipedrive-sales-crm.en.softonic.com/ ) zie ik Pipedrive als Windows programma. Dus nu ben ik verwart.
 2. Ja, het belgische Odoo is -als open source Community-edition- gratis te gebruiken op je eigen hosted server. en de SaaS-versie ( Odoo Enterprise genoemd) is uitgebreid maar payware en met meer dan 30 modulen van gemiddeld 12 euri/mnd loopt dat toch snel op. De gratis beperkte SaaS-versies die jij noemt, kan ik hier niet vinden.
 3. Op mijn longlist stond ook PV(Perfectview). En ik was 25jr geleden PV-klant maar bedrijf is verhuisd, heeft veel andere medew. en blijkbaar andere directie. Wat ik sterke PV-punten vond, zoals - koppeling postcodebestand - flexibele opzet met selecties en formule-mogelijkheden - correcte aanhef (denk aan "Beste Ward, geachte heer Van der Put") was dus toen al simpel en goed -zelfs meertalig- te implementeren. dat alles lijkt nu in de cloud/SaaS-versie verdwenen te zijn. Daarbij blijkt PV ook met een ander product gestart te zijn.... TribeCRM.nl en dat maakt het allemaal nog ve
 4. Dank voor je reactie IJsbrand, waar haal jij kennis voor Dolibarr ? Het forum ? of heb je andere suggesties ?
 5. Beste Ward, of Geachte heer Van der Put, Zo'n brief/email-aanhef lijkt zo simpel..... maar lijkt vandaag toch erg lastig voor CRM-systemen (zeker die "Van" met leading uppercase). En toch lukte me dat 25 jaar geleden al relatief simpel (met PerfectView-DOS). Toch gek dat zoiets in 2020 complexer lijkt te zijn.
 6. Volgens mij is SvenH een Dolibarr gebruiker en is Bas-Services dit ook, is Radeoxx een HubSpot gebruiker en is MaritVervaart dit ook, en lijkt Mario Gielissen een SuiteCRM gebruiker te zijn. Ben benieuwd naar hun ervaringen.
 7. Goed idee, heb er een aparte thread voor gemaakt.
 8. Digitalisering neemt toe en ook de regelgeving daarover. De wet -met name de AVG- wenst dat data-opslag in europa gebeurd. HL-gebruiker Kuifje attendeerde daarvoor op https://blog.iusmentis.com/2020/09/15/hoe-ver-ben-jij-al-met-je-migratieplan-weg-uit-de-amerikaanse-cloud/ Sommige dingen weet ik dat ik goed geregeld heb maar van veel dingen weet ik het niet of weet ik niet wat de alternatieven zijn. Hebben de volgende SaaS/cloud-producten bv hun opslag in europa ? Gmail/Gsuite? Office365? Dropbox? Amazon.nl? Slack? WhatsApp? Facebook? Twitter? MailChimp? Shopify? WeTransfer(AWS-b
 9. Ja behalve een aanpassing van je tabel is ook een aanpassing voor je Invul-scherm, Overzicht-scherm of Formulier-definitie nodig. En dat deed ik 20jr geleden ook al in PerfectView of Exact-Relatie en daar was geen broncode aanpassing voor nodig. Maar hopelijk zitten er Dolibarr, SuiteCRM of HubSpot-gebruikers in de zaal die hiermee ervaring hebben... Daar zijn soms plugins voor (zie bv https://www.postcode-checkout.nl/partners/postcode-api ) zodat je geen broncode hoeft aan te passen.
 10. Terecht verdient dat aandacht.... maar in een wereld van GSuite, Office365, Slack en Twitter vind ik het lastig om de opslaglocatie van bedrijfsgegevens te beheersen. En anders wellicht iets voor een andere thread. Voor mijn huidige CRM-keuze is de weegfactor van de opslaglocatie van gering belang maar 'toevallig' kan ik wel enkele van de shortlist-oplossingen installeren bij een nederlandse hostingprovider. What's in the name ;-) Exact noemde 10 jaar geleden Exact-DOS al een ERP-oplossing ;-) Maar wat wel/niet ERP is lijkt me verder voer voor een andere thread ;-)
 11. Ik wil geen broncode gaan aanpassen (vereist specifieke kennis, heeft kans op fouten, maakt upgrades lastig) maarrr.... volgens mij is dat ook niet nodig. Een veld of index toevoegen moet op configuratie-nivo kunnen. En ook integratie, direct of indirect (bv via zapier) moet kunnen zonder broncode aanpassingen.
 12. Ja, er zijn er veel... mijn longlist bevat er ca. 50 En ik ben een oud-gebruiker van PerfectView maar ook die heeft dus niet mijn short-list gehaald.
 13. Ik zoek een CRM voor een kleine club met weinig budget. Mijn CRM-shortlist is momenteel: * Dolibarr * SuiteCRM * Hubspot Het zijn free-version producten welke toch voldoende functionaliteit lijken te bieden. a) iemand die wilt schieten op deze short-list ? b) aanpassingen Dit zijn echter wel producten van amerikaanse grond en dan zijn aanpassingen toch wel wenselijk, zoals - nederlandse taalversie - contactname aanpassen (niet alleen firstname & lastname maar ook middle name) - toevoegen extra velden, bv veld 'titel' - koppeling postcodetabel Info of d
 14. Probleem is natuurlijk dat mensen verwent zijn en als ze op zat. avond 21:00 op een site klikken voor een gratis ebook of video, dat men dan verwacht het om 21:05 uiterlijk te ontvangen en als je het operationele backoffice proces dan handmatig gaat maken dan valt dat niet mee.
 15. Er zijn diverse maniere om een website populairder te maken. In deze thread wil ik de mogelijkheid voor een social media ruil aankaarten. Op een website (wordpress based) wil ik iets weggeven maar daarvoor likes(FB) of tweets(Twitter) als betaalmiddels vragen. De vraag is dan hoe je dat het simpelste implementeert. Er is een site voor welke zoiets ondersteunt (betaalsociaal dot nl) maar die vind ik eigenlijk te duur. Dan moet er ergens al een aardige inkomstenbron tegenover staan. Iemand suggesties om betalen met social media posts mogelijk te maken ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept