Jump to content

shianna

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent activities

  1. Ik werk sinds een tijdje als moderator voor een bedrijf uit de VS. Hiervoor moest ik een VAR WUO aanvragen. Ik ben zelfstandige met een webshop en doe dit erbij. Nu is mijn vraag of ik BTW moet betalen? en zo ja, aan welk land? De VS of Nederland? En als het de VS is, hoe gaat dit in zijn werk? Op de invoices die het bedrijf voor me genereert staat VAT = 0 beschreven. Ik hoor graag van iemand die hier meer ervaring mee heeft.
  2. Bedankt voor jullie reactie. Denken jullie dat de opgave door met accountant moet worden nagekeken? Ik heb op dit moment geen accountant. Ik denk dat dat ook nog een flinke kostenpost gaat worden?
  3. Ik heb gisteren week een brief ontvangen van een advocatenkantoor namens een merk. Daarin staat dat ze 3 producten hebben aangetroffen met daarop een logo van het merk. Ze willen dat ik: - 1500€ betaal als voorschot op de door het merk geleden (immateriële) schade voor 4 nov 2014 - 300€ voor de kosten van de ingeschakelde juridische bijstand voor 4 nov 2014 - De bruto winst terug betaal voor 14 nov 2014 Daarnaast vragen ze om een opgave voorzien van een volledige schriftelijke, naar waarheid ingevulde opgave geaccordeerd door een accountant met alle bewijzen voor 11 nov 2014
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept