Jump to content

ragapeldoorn

Senior
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland
 • First name
  Richard

Company info

 • Location
  7312
 1. Vooral de logistieke planning bedoel ik. Moet je daar dus toch zelf iemand voor aannemen die planning en communicatie doet? We krijgen steeds meer personeel en willen niet voor alles iemand aannemen en juist meer uitbesteden.
 2. Het gaat mij niet zo zeer om goedkoop en wil zeker niet meerdere offertes hebben. Ik ben vooral benieuwd of er logistieke dienstverleners bestaan waar ik gewoon aan kan doorgeven: wat er per welke datum in Nederland gebracht dient te worden. Het gaat uitsluitend om RVS drinkflessen die van 3 fabrieken in dezelfde stad in China komen. Per maand ca. 500 dozen. Soms een hele container, soms een halve container, soms LCC en soms een paar dozen met samples. Het zou mooi zijn als 1 logistieke partij dat gewoon op de beste manier kan regelen zonder dat ik moet aangeven wat voor transport het moet zijn. Deze week gaat het dus om 125 dozen die eind november binnen moeten zijn, volgende week over 2 dozen samples die eind oktober binnen moeten zijn en om een volle container die eind januari binnen moet zijn. En vandaag weer een aanvraag voor 80 dozen die half december binnen moeten zijn.
 3. Sorry het gaat om 3000 producten die in 125 dozen zitten en vanaf Yongkang naar Nederland moeten. Normaal doen we alles per schip, nu kon het toevallig niet anders en dat is hooguit een paar keer per jaar zo.
 4. Vorige jaar heb ik 3 keer een paar dozen laten invliegen vanuit China en toen was het vooraf steeds heel onduidelijk wat de kosten zijn. Nu wil een lading van 125 dozen laten invliegen en weer krijg ik geen duidelijkheid wat het ongeveer gaat kosten. Het hoeft ook niet op € 500 nauwkeurig maar wil grof weten of het bijvoorbeeld € 2.000 tot € 3.000 of bijvoorbeeld € 4.000 tot € 5000 kost. Heeft iemand een idee wat de kosten ongeveer zijn en via wat voor soort bedrijf je dergelijke zendingen duidelijk en snel kan regelen? Het gaat om: 125 dozen van 24 stuks. Afmeting per doos van stuks: 48,5 x 32,5 x 24cm. Gewicht per doos 7,5 kg. titel aangepast
 5. Dank voor deze drie reacties! We leveren RVS drinkflessen als relatiegeschenken aan grote bedrijven en overheden. Laatste tijd hebben we een paar keer de vraag gehad welke certificaten we hebben in het algemeen. En foodsave/foodgrade certificaat + goede arbeidsomstandigheden certificaat. Daarnaast wordt in het algemeen gevraagd op welke methode we kwaliteitscontrole doen. Het liefst ben ik op zoek naar een buro/bedrijf die een aantal van deze zaken kan (laten) toetsen?
 6. Wij krijgen vanuit steeds meer klanten vragen over certificaten voor onze RVS producten die we importen. Zoals foodsave, fairtrade en kwaliteits certificaten. Weet iemand een goed buro die hier mee kan helpen?
 7. Ik heb een merk in consumenten artikelen die we aan winkelketens leveren waar het goed wordt verkocht. De meeste van onze concullega's hebben ook een consument webshop. Wij overwegen nu ook een webshop maar willen dat zoveel als mogelijk uitbesteden. Heeft iemand daar ervaring mee? Dus klantenservice en logistiek zouden we eventueel nog zelf willen doen (doen we nu ook al voor winkelketens). Het bouwen van de webshop + e-commerce incl SEO/SEA zouden we het liefst aan 1 partij willen uitbesteden. Ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met deze uitbesteding of joint venture.
 8. Een winkel hanteert meestal factor 2,3 en een winkelketen factor 2,8. Dus een trui met consumentenprijs van € 100 zal een winkel voor max € 45 willen inkopen en een winkelketen voor max € 30. Winkels willen wel een lagere marge hanteren als je de truien in consignatie aan biedt. Dus dat winkel jou pas betaald als de truien verkocht zijn. Al zou ik dat niet adviseren.
 9. Procentueel gezien groeit de omzet gelukkig een stuk harder dan de uitgaven. Maar ik geef nu ca. € 4.000 per maand aan B2B marketing uit en vorig jaar was dat € 3000 per maand. Vooral offline uitgaven zoals aan beurzen, mailings, sponsoring en advertenties. Gelukkig is de B2B omzet nu wel meer dan verdubbeld maar zover ik herleiden is dat maar voor een klein deel te danken aan marketing. Meestal krijgen we aanvragen omdat ze ons product in de winkel hebben gezien of van zelf zo'n product van ons hebben gekregen.
 10. Dank dank voor dit advies met branche kennis! Voor retail hoeven we niet veel extra klanten te hebben omdat we al een aantal mooie winkelketens als klant hebben. Dus het gaat vooral om de B2B eindklant komend half jaar die bedrukte eco gifts zoeken. Dus ik wil op zoek naar een marketing buro die ervaring in deze branche heeft of een SEO specialist die echt goed voor ons aan de slag wil. Liever nog zou ik een nieuwe extra website opzetten in een joint venture met een marketingbedrijf, dan pas heb je echt mooie wederzijdse belangen worden resultaten beloond. In die richting was mijn vraag eigenlijk bedoeld, heeft iemand daar voorbeelden van?
 11. Salesforecast zeker, marketingplan alleen offline jaarplan (beurzen, sponsoring en adverteren). Online geen kennis van.
 12. Meeste tijd besteed ik aan inkoop en product/concept/merk ontwikkeling. En daarnaast met logistiek, orderafhandeling en sales. Marketing besteed ik uit (15% vd omzet gaat naar marketing) en echt absoluut geen tijd voor om in te verdiepen. Obv bovenstaande reacties wil ik een marketingpartner zoeken die vooral affiliate en SEO gaat doen.
 13. De sales doe ik zelf. Marketing heb ik dus aan allerlei free lancers uitbesteed. Omzet stijgt al 3 achter elkaar flink maar de marketing uitgaven ook en het lijkt er op dat meeste nieuwe klanten via andere klanten of door sales binnenkomen en niet door marketing activiteiten. Dus daarom ben ik nu op zoek naar een marketing methode of bedrijf die wel o.b.v. resultaten afgerekend kunnen worden.
 14. Dank dank, echter hoor ik heel veel vaktermen die mij weinig zeggen, ik ben geen marketeer en daarom wil ik de marketing uitbesteden. Ik wil juist een marketingbedrijf inhuren die voor aantoonbare resultaten kan zorgen. Google ranking, naamsbekendheid, likes, bezoekers etc zijn voor mij als leek/klant niet belangrijk. Resultaat zou voor mij zijn informatie aanvragen of omzetstijging. Bestaan er marketing bedrijven die zo werken en hoe kun je die vinden?
 15. Onze doelgroep zijn bedrijven die duurzame relatiegeschenken zoeken. Maandelijks huur ik vele free lancers in voor allerlei marketing activiteiten zoals SEO, Websitebeheer, Social Media, Bloggen en andere marketing. Resultaten zijn nauwelijks te meten en te herleiden. Liefst zou ik alleen willen betalen voor resultaten. Heeft iemand ervaring hoe en met wat voor soort marketing bedrijven je dergelijke afspraken kan maken?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept