Jump to content

JandeVries79

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Allen, Mijn BV (shop) bestaat al niet meer sinds 2017. Nu is alles allang netjes afgerond en afgesloten. Alleen de website krijg ik maar niet offline. Want de webmaster, die tevens de hosting beheerd. Is nergens meer te bekennen. Bellen, mailen en zelfs langs gaan (niemand is meer aanwezig) heeft tot heden geen zin gehad. Nu wil ik toch graag het domein offline hebben, want er staan toch nog gegevens van mijn shop op die niet allang niet meer bestaan. Het is een .com domein. Hebben jullie idee?
 2. Hoi allemaal, Heel knullig.. ik heb net via mijn ING app een betaalverzoek gedaan. Ik zat niet goed op te letten en ik maakte de betaalverzoek aan via mijn zakelijk ING rekening (BV holding) i.p.v. via mijn privé ING rekening. Nu heb ik het geld direct overgemaakt naar de juiste privé rekening. Met omschrijving, foutje dit was de verkeerde rekening nummer. Maar heb ik nu een duur/dom foutje gemaakt? Nog nooit eerder voorgekomen en ik kan het nergens een gepaste antwoord vinden.
 3. Terugkomend op mijn bericht van 1 jaar geleden. Ik heb een verlengd boekjaar (31-12-2015), wanneer moet ik nou mijn VPB opgeven? Ik heb tevens nog geen enkele brief van de belastingdienst gezien. Tevens is mijn holding nog steeds slapend. Mvg
 4. Ok een voorbeeld. Als ik nu een contract opstel met daarin een planning van wat hij nog moet afmaken. Mag ik dat dan ondertekenen en dat hij zich daar dan aan moet verplichten? Of zeg ik nu gewoon echt iets dom. Corrigeer mij dan maar direct. In onze statuten staat dat wij allemaal zelfstandig bevoegd zijn.
 5. Allen, Omdat wij het graag netjes en zo zorgvuldig mogelijk willen oplossen. Willen wij toch graag een professional die ons kan helpen. Alle tips zijn welkom! Bedankt.
 6. Wat mij alleen nog een beetje onduidelijk is. Mag je als zelfstandig bevoegd bestuur een overeenkomst opmaken en tekenen. Of moeten mijn andere compagnons die ook altijd zien en ondertekenen?
 7. Het is toch ook niet mogelijk omdat wij allemaal zelfstandig bestuur zijn om snel overeenkomsten te maken? Zoals de aandeelhoudersovereenkomst?
 8. Er is alleen geïnvesteerde tijd in gebracht. Er is wel een investeerder die graag ons wilt helpen om de hut van de grond te krijgen. Wij denken ook dat het verstandig is om voor die tijd de zaken afgerond te hebben met onze compagnon die wilt stoppen. Want de investeerder heeft natuurlijk een andere kijk.
 9. Bedankt Marcel, voor de vooruitgang van de onderneming denk ik wel dat het beste is dat wij de aandelen overnemen omdat wij stevig willen door ondernemen en de 33% niet willen verwateren i.v.m toekomstige groei van het bedrijf (bijvoorbeeld door investeringen of nieuw lid). Wat als hij toch niet zijn aandelen wilt verkopen. Hebben wij dan met de BV een probleem? Omdat er momenteel nog geen afspraken zijn gemaakt doormiddel van een aandeelhoudersovereenkomst?
 10. Bedankt Norbert, Is dat positief voor de persoon die eruit wilt stappen? Of juist voor de werkmij?
 11. Er zijn nog geen lonen uitbetaald. Tevens is dit punt ook nog niet besproken met ons drieën. Verder zijn hier dus geen enkele afspraken over gemaakt.
 12. Hoi allemaal, Sinds kort hebben wij een BV. Dat bestaat uit een 3 koppig bestuurder dat allemaal zelfstandig bevoegd is en ieder heeft 1/3 aandeel. Iedereen zit er ook in met zijn eigen holding. Alleen onze onderneming begon 2015 met heel erg slecht nieuws 1 van ons moet helaas noodgedwongen stoppen i.v.m. een langdurige ziekte. De vraag is nu hoe kan onze compagnon de BV verlaten en waar moeten wij op letten. Zelf heeft hij het al gegeven dat hij echt gaat stoppen omdat zijn leven gewoon compleet veranderd is. Wat is er tot nu toe met de BV gedaan? Op papier zijn er geen afspraken mbt functies en taken (nog geen aandeelhoudersovereenkomst). Wel zijn er genoeg vergaderingen geweest die om de gang van zaken te bespreken. Momenteel zitten we in de opstart fase van ons product. Verder hebben wij de BV net pas opgericht en verder hebben wij nog niks op papier dan alleen de statuten en de kvk uittreksel. Hopelijk kunnen jullie ons helpen. Met vriendelijke groet Jan de Vries.
 13. Hoi Joost, bedankt voor je informatie. In principe is alles dus goed? En dan nog mijn aller laatste vraag: Moet ik iets doen voor 1 januari 2015 met de belasting?
 14. Bedankt voor je snelle reactie, Ik heb met twee andere compagnons een B.V. opgericht en wij hebben met ze allen een eigen holding opgericht. Joost ik weet niet of je toevallig hier iets aan hebt: SBI-code: 6420 - Financiële holdings Houdster- en financieringsactiviteiten. Moet ik nu nog voor 1 januari 2015 zorgen gaan maken? Of kan ik nu nog rustig opzoek naar een accountant die mij kan helpen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept