Jump to content

MJJGS

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Da's wat ik dacht. Dan heb ik dat het eerste jaar (2012) goed gedaan want toen heb ik de voorraadwaarde opgeteld bij de inkomsten. Maar het 2e jaar (2013) had ik dus het verschil moeten optellen tussen jaar 1 en 2 en niet de hele voorraad. Kan ik dat in dit jaar (2014) corrigeren?
  2. Ik heb een vraag over het verwerken van de voorraad in de boekhouding. Ik ben geen ondernemer voor de inkomstenbelasting, alleen voor de omzetbelasting dus ik geef mijn inkomsten voor de IB aan bij resultaat uit overige werkzaamheden. Ik heb sinds 2 jaar een webwinkel in dansschoenen. Ik verwerk inkoop en verkoop altijd direct in de boekhouding. Dit betekent dat ik alle facturen van schoenen die ik inkoop direct boek en dat deze dus ten koste van de winst gaan. In het eerste jaar heb ik de voorraad die overbleef bij de winst opgeteld zodat ik alleen de inkoopkosten van de daadwerk
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept