Jump to content

Metalhead

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Thanks voor de tip! Ik zal daar eens gaan kijken. Hé en bedankt voor de handige tutorial over het installeren van Wordpress via FTP ;) Heb er een paar weken geleden veel aan gehad.
 2. Hallo iedereen :D Omdat ik een goedlopende Facebookpagina heb (>18.000 likes) wil ik gebruik maken van affiliate marketing om hier omzet uit te halen. Helaas wijzen veel partijen me af omdat het niet voldoet aan de kwaliteitsstandaarden. De inhoud op de pagina bestaat uit memes van vakkenvullers. Denk bijvoorbeeld aan captions zoals "Supermarkt medewerkers be like... restanten? welke restanten?", met daarbij een afbeelding van propvolle schappen. Hebben jullie misschien andere oplossingen? Het bereik is enorm en bij een korte test waren er al talloze leads. Helaas werd die link (van Bol.com) snel verwijderd omdat het dus niet aan de kwaliteitsstandaarden voldeed. Ik sta eventueel ook open voor andere oplossingen, zoals zelf een webshop beginnen.
 3. Bedankt voor de vele reacties! Er zijn nog veel dingen die ik beter moet uitzoeken merk ik. Ik ga er mee aan de slag en zal jullie op de hoogte houden van ontwikkelingen. Ik moet het ook goed bespreken met m'n business partner.
 4. Hallo iedereen, Samen met een vriend heb ik een bedrijf genaamd System Tuning. We zijn nu bijna een jaar bezig en zijn toe aan een volgende stap, namelijk in de vorm van een autogarage. Momenteel maken we video's voor autobedrijven. Voorbeelden daarvan zijn te vinden op ons YouTube kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCJKc6HiHNzxMtIjmJq3RCDQ). Voor de garage heb ik een ondernemingsplan geschreven dat in de bijlage te vinden te vinden is. Ik heb het idee dat ik nu op 80% zit en dat er nog het een en ander te verbeteren is. Een van m'n doelen was om het plan kort maar krachtig te schrijven. Is dat gelukt, of vinden jullie het te karig? Daarnaast heb ik een financieel plan geschreven. Alleen de AOV en de milieukosten zijn er nog niet in verwerkt. Klopt het plan, of zijn er dingen die ik vergeet? Ik heb het plan samen gemaakt met een monteur, maar hij weet natuurlijk niet alles qua kosten. Met het plan willen we minimaal 50.000 euro vragen. Het plan is hier te vinden: https://www.dropbox.com/s/z76ww6hlreax54h/Verwachte%20kosten%20en%20uitgaven.xlsx?dl=0 Zijn er verder nog belangrijke zaken rondom het aanvragen van een lening? Ik heb begrepen dat een accountant het financiële plan moet nakijken en dat we moeten rondkijken voor iemand die garant wilt staan voor ons. Als er nog handige tips of leesmateriaal is hoor ik het graag. Graag hoor ik van jullie! Alle feedback is welkom. Ondernemingsplan.docx
 5. @Peter: bedankt, ik zal er naar kijken! @Webwinkel Meerwaarde: bedankt voor de tips. Ik had gister al, door de voorgaande tips, wat verbeterd aan de site. Ik zal er nog beter naar kijken, want ik ben inderdaad nog niet helemaal tevreden. De webshop is inderdaad nog niet goed gelukt, maar ik ben er nog mee bezig ;D Qua regelgeving dacht ik dat ik het goed geregeld had, maar dat valt blijkbaar nog vies tegen. Ik zou graag de info van je ontvangen.
 6. Het is opeens gelukt! Het lag blijkbaar aan een vertaalplugin die ik ooit eens had geïnstalleerd...
 7. @Richard:prima, dan ga ik daar binnenkort mee aan de slag. Bedankt voor je advies! @Bob: ik kan helaas nog geen PB's versturen! Zou je me een e-mail willen sturen via info@systemtuning? Dan stuur ik de inloggegevens even op.
 8. Bedankt voor de reacties! @Bob: ik zal meer gaan richten op conversie, bedankt voor de tip! De taal van Wordpress staat in het Nederlands, maar Woocommerce blijft in het Engels staan. Nu is het me wel gelukt om met een translate bestandje in de directory van WP de back-end dingen in het Nederlands te krijgen. De webshop is echter nog steeds in het Engels. De afbeeldingen in Woocommerce lijken allemaal 800px bij 800px en ik krijg ze met geen mogelijkheid veranderd. Ook bij de instellingen lukt het niet, ondanks dat ik ze naar 300px bij 300px heb gedaan. Als ik de plaatjes download zijn ze ook 300px bij 300px, raar genoeg.. Hij zoomt enorm in lijkt wel. @dArgent: bedankt voor het compliment! @Richard: activiteiten opsplitsen lijkt mij inderdaad ook handig, maar bedoel je dan aparte websites?
 9. Hallo iedereen, Mijn naam is Jorrit en ik heb sinds enkele maanden een bedrijf. Samen met een goede vriend maak ik video's voor bedrijven in de automotivewereld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een reclamespotje voor een taxibedrijf of een minidocumentaire voor een retailer in motorkleding. Daarnaast hebben we een webshop, die momenteel in opbouw is. Onze website is systemtuning.nl. Ik heb niet enorm veel ervaring met webdesign, maar het is me wel gelukt om een redelijk uitziende Wordpress website te maken. Er zitten veel optimalisatietechnieken in en op Google Speedtest krijg ik dan ook hoge scores. De realiteit valt echter vies tegen, omdat de site erg langzaam laad. Ik ben al overgestapt van hosting, namelijk van Strato naar Siteground. In het begin wilde de pagina veel sneller laden, maar nu ben ik weer terug bij af. De plugins vermijd ik zoveel mogelijk. Over Wordpress en Woocommerce ben ik sowieso niet tevreden, omdat het vaak te onduidelijk is en soms niet goed werkt. Zo kan ik de afbeeldingen in Woocommerce bijvoorbeeld niet wijzigen, waardoor de webshop momenteel enorm lelijk is. Daarnaast kan ik de taal simpelweg niet wijzigen naar het Nederlands. Klinkt bovenstaand verhaal bekend? En is het eenvoudig op te lossen? Naast het bovenstaande verhaal heb ik een andere vraag. Naast het filmen en de webshop zijn we bezig om een evenement te organiseren en willen we over een paar jaar een garage openen. Dit zijn dus al vier bedrijfsactiviteiten en het moet enorm verwarrend zijn voor websitebezoekers om te bepalen waar ze heen moeten voor de juiste informatie. Is het sowieso niet handiger om al die activiteiten in losse websites onder te verdelen? Wellicht dat de website dan ook sneller zou laden omdat de inhoud verdeeld word. Ik hoor graag jullie advies!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept