Jump to content

scoelekt

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. hoi weer aantal dagen geleden, tog zou ik graag willen horen van mensen die uit ervaring met hun functie hierover me meer kan vertellen. Hoe wordt er omgegaan met nieuwe klanten wat betreft prijzen?
 2. Wij gaan zo'n 15000 producten verkopen, grotendeels in samenwerking met dropshipping, wij zullen n 2 tot 3000 producten daadwerkelijk zelf inkopen bij andere leceranciers in NL en DU. De producten die we via onze dropshippers verkopen zullen prijsmatig nagenoeg hetzelfde zijn als de concurrenten, we willen de klant bereiken door sommige producten scherp te kunnen leveren met dezelfde service. Dit heeft allemaal tijd nodig, zodat wij ons kunnen bewijzen tegenover de klanten en leveranciers.
 3. Ik waardeer je ambitie en doorzettingsvermogen, maar het lijkt mij niet reëel om te verwachten dat de groothandel de eerste zet doet. Die moet jij doen: laat eerst zien dat je goede volumes kunt draaien, desnoods door toe te moeten geven op de prijzen, pas daarna kun je dan scherpere prijzen uitonderhandelen. Kortom: de kans moet jij niet "krijgen", die moet je zelf maken! Dankjewel, precies wat ik denk, zelfs verkoop onder de inkoopprijs zal vaak voorkomen in t begin.
 4. De prijzen die u dan hanteert tegenover een nieuwe of wat kleinere klant zijn die scherp genoeg om mee te kunnen draaien met de topspelers of zit er veel verschil in? Iedereen kan een samenwerking aangaan met de bekende dropshippers, dit heb je altijd nodig vind ik. Daarnaast wil ik scherp inkopen en met die producten echt scherp de markt op gaan. Maar zoals ik al zeg moet ik die kans wel krijgen. Als de groothandel te hoge prijzen hanteert kan ik niet concurreren met anderen.
 5. De prijzen die u dan hanteert tegenover een nieuwe of wat kleinere klant zijn die scherp genoeg om mee te kunnen draaien met de topspelers of zit er veel verschil in?
 6. vooralsnog luister je anders niet hard. Het valt me op dat jou reacties meestal negatief zijn en helemaal niets met de vraag van mij te maken heeft. Heeft u ervaring met inkoop/verkoop elektronica groothandel? Graag hoor ik van mensen die mij echt advies geven ipv afkraken. Alvast bedankt
 7. Natuurlijk, dromen vind ik ook leuk. Met alle respect profileer je jezelf hier als prijskoper in een vechtmarkt en wil je vanaf niks grote speler zijn of worden, dat is gewoon niet de realiteit. Kijk eens naar de faillissementen in deze branche. Of zie andersom de tweedehands Apple-verkopers opkomen. Ik ben toch niet gek? ;) Groet, Highio Tuurlijk weet k ik ook hoe het werkt,het kan er hard aan toe gaan, maar wij gaan ervoor, ik zou graag jullie mening en advies horen over t benaderen van nieuwe leveranciers. Ik sta open voor alle reacties van jullie, positief of negatief, ik zal luisteren. Alvast bedankt
 8. Je moet toch ergens beginnen, zou ik zeggen. Ik hou van mensen die ergens voor gaan.
 9. Ik ben tevens op zoek naar mensen die op zoek zijn naar een uitdaging, zoals duidelijk hierboven ben ik op zoek naar mensen met contacten in de inkoop/verkoop b2b. Alles is bespreekbaar.
 10. Hoe ik een gesprek moet voeren dat komt wel goed, echter vroeg ik me af hoe dit intern in zn werk gaat, wat is t beleid voor een nieuwe klant? Wij gaan op topniveau meedraaien in dit branche, daar ben ik van overtuigd, ik zal heel hoog inzetten vandaar dat ik nieuwe leveranciers ga benaderen. Ik hoop dat iemand met ervaring in de verkoop b2b me hierover kan vertellen.
 11. Vind ik ook, vandaar dat ik ook een goede samenwerking wil aangaan met leveranciers, heb al vele op t oog maar als ik contact leg met die leveranciers wil ik wel voorbereid zijn. Ik zou graag daarom een beeld willen hebben hoe intern dit in zn werking gaat. Hoe krijg ik als nieuwe klant DE prijzen die ook de bekende webwinkel krijgen, kom ik op een andere niveau binnen? Zijn leveranciers op zoek naar resellers?
 12. Ik hoop dat iemand mij wat uitleg kan geven uit ervaring hoe er mee wordt omgegaan, een nieuwe klant nieuw in de branche klein bedrijf, wat kan ik verwachten van de leverancier?
 13. Is het zo dat er duidelijk verschil zal zijn in de prijzen die de bekende webshops krijgen en die ik zal krijgen.
 14. ok duidelijk,ik zelf kom uit de kledingbranche dus op elektronica gebied ben ik een amateur,we hebben nu een aantal leveranciers waar ik mee werk en dropshippers maar ik wil graag samenwerken met een aantal bekende leveranciers.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept