Jump to content

NizeNize

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hallo, Ik zit met de volgende situatie. In mijn webshop voor avondsnacks wil ik het volgende gaan verkopen(avondsnacks en borrelnootjes is een voorbeeld): borrelnootjes van het merk NatuurlijkeNootjesBV. Dat wil ik doen door een grote 25kg zak van NatuurlijkeNootjesBV in te kopen, en deze in een eigen kleinere verpakking (250 gram) met eigen logo (met de wettelijk verplichte benodigde etikettering) te wederverkopen. Nu is de vraag, is dit toegestaan ? Alvast bedankt voor een reactie!
  2. Hallo, Voor een bedrijf dat ik wil gaan opzetten zit ik met enkele vragen waar ik niet uitkom. Het concept is als volgt: Ik huur een winkelruimte , in deze winkelruimte kunnen particulieren hun oude kleren inleveren om vervolgens een klein bedrag ervoor in de plaats te krijgen. Wij kopen dus oud textiel in van particulieren. Met dit textiel gaan we nieuwe kleren en producten maken. Mijn vraag is, mag dit juridisch wel ? (Dit gezien de vergunningen die nodig zijn om huis aan huis textiel op te halen. En dat het verboden is om bij mensen oud-textiel te gaan inzamelen) Ook al denk ik dat die vergelijking niet op gaat, aangezien wij niet huis aan huis gaan inzamelen. Maar de particulieren het naar ons brengen om hun oud textiel te verkopen. Maar toch weet ik niet of ik juist zit, en of dat wel mag ? Alvast hartelijk dank voor een reactie!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept