Ga naar inhoud

controller82

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi allemaal, Er is een Turkse holding die een BV wilt starten zodat zij zaken in Nederland kunnen doen. Welke Fiscale aandachtspunten moeten wij opletten? Hoe moeten wij dit opstellen? Gewoon een flexBV? Kan de Holding iemand aanwijzen in Nederland die zoals een procuratiehouder alles mag regelen zoals inschrijving KVK, bankzaken BTW nummer aanvragen? Thanks
 2. Hoi, Ik heb een BV die waarin een schuld zit die overgenomen is door mijn andere BV. Boekhoudtechnisch hebben we het zo geboekt dat de BV die het overneemt het als RC boekt. Alleen hoe boek ik het in de BV die de schuld had? Er staat nu nog een schuld openen die ik niet weet hoe ik dat moet wegboeken.
 3. Wie kan mij hier een duidelijk antwoord op geven? Er worden namelijk twee soorten afschrijvingen bijgehouden...
 4. Beste Ik heb een verzamelfactuur ontvangen van een leverancier. In deze verzamelfactuur zit er één regel bij die voor mij prive is. De verzamelfactuur is 21%BTW berekend. Ik wil die ene regel prive verrekenen. Hoe boek ik dit? Het bedrag is 50 ex BTW. Moet ik 50 ex BTW aan mijzelf doorbelasten of moet ik de BTW erin berekenen??
 5. Een collega heeft uren te veel die hij nu hij met pensioen is uitbetaald hebben op zijn pensioen rekening. Hoe kan ik dit boeken? Hoe zit het met loonbelasting? Alvast bedankt.
 6. controller82

  Kosten uitvaart DGA

  directeur is overleden. Kunnen wij de kosten voor de ceremonie gewoon boeken in onze admin? directeur is dga.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké