Jump to content

Dennis1972

Junior
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  Dennis
 • Last name
  Kusters

Company info

 • Location
  Maastricht

Recent activities

 1. @prinsrachid Correct zal mijn manier van formuleren zijn maar wat je omschrijft en interpreteert, is helemaal correct. De overname moet belastingtechnisch en wettelijk binnen de lijnen blijven maar zoals @Rik · correct aangeeft het liefst "met gesloten beurs" . Personeel krijgt een minimaal gelijk of beter contract bij ons! om hier ook geen misverstanden over te laten bestaan. heren dank voor de input!
 2. Dank voor je reactie, we hebben dezelfde leveranciers en deels loopt dit al via ons dus dat is geen probleem!
 3. Kan iemand mij op weg helpen met het volgende vraagstuk? Wij zijn voornemens om de klanten, personeel en cred. & deb. contracten van een collega bedrijf over te nemen de resterende bedrijfsmatige middelen blijven in de BV achter. We zijn overeengekomen dat wij het personeel overnemen en een contract geven, de eigenaar wil zijn portfolio hier tegenover zetten. Lopende contracten crediteuren en debiteuren worden ook overgedragen. Resterende zaken blijven dus in de BV van de huidige eigenaar achter! Mijn idee is het om € 25.000,- te betalen voor zijn portfolio, en € 25.000,- voor overname personeel met de honorering van contracten. Is er iemand die mij kan aangeven of dit zo mag, en zo niet zijn er andere / betere methode om dit met een gesloten beurs te regelen. Als er een geldenstroom moet komen is dat verder geen probleem! Met vriendelijke groet, Dennis
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept