Jump to content

han_92

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Hoi! Aan welke kosten moet ik denken/budgetten bij het uibesteden van mijn koude acquisitie aan een bureau dat daarin gespecialiseerd is? Om te beginnen zoek ik iemand die 20 uur per week kan koudbellen naar luxe zaken (juweliers, meubelzaken etc) om face2face afspraken binnen te halen (en eventueel iemand die 20 uur per week de face2face bezoeken kan doen). Het gaat om een social media pakket van 750 eur. wat uiteindelijk verkocht moet worden. Tot dusver is het een redelijk makkelijk pakket geweest om te verkopen. Business partner en ik hebben er alleen geen tijd meer voor. Heeft het nut voor mij om de sales uit te besteden? Wat gaat het kosten?
 2. Hoe regel ik dat Intellectueel eigendom? En weet iemand anders een rechtsvorm die op lange termijn geen finaciele overkill is? ( en ja ik hoogstwaarschijnlijk aan de slag met meerdere co-founders)
 3. Oeiii 19 mei is zo ver weg :( ik heb haast. Toch bedankt!
 4. Hoi, Ik wil een app gaan maken en daar geld mee gaan verdienen. Ik heb nog geen personeel en ik wil binnenkort een founders-team samenstellen van max. 5 personen. Hoe vindt ik co-founders en welke rechtsvorm moet ik kiezen en waar moet ik nog meer rekening mee houden? (Deze co-founders wil ik niet betalen, maar een aandeel in het bedrijf mee afspreken). Zelf ben ik meer technisch en zoek ik iemand die meer ervaring heeft van business. Wat voor papierwerk/contracten moet ik allemaal regelen voor, tijdens en na het aannemen van een co-founder??? Vriendelijke groet, Han [aanpassing: 2 berichten/vragen samengevoegd]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept