Jump to content

OndMKR

Senior
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Sinds vorig jaar augustus wil ik al gaan ondernemen, ben zelfs al een keer bij de KvK geweest. Toen wou ik websites gaan maken voor ondernemers via Weebly, dat overweeg ik ook nog steeds.
 2. Ik houd van voetbal, websites maken (via Weebly) en gaming.
 3. Een vraag die eerder werd gesteld was waar ik redacteur was. De schoolkrant heeft geen site maar de voetbalsite wel: Hier kun je hem bekijken.
 4. Oké, interessant. Hoe zit deze leadgeneratie in elkaar? Dus als er bijv. Een klant is en die wilt meer info.
 5. In dat geval heb ik er te makkelijk over nagedacht. Dan moet ik het maar houden met het maken van simpele Weebly-sites. Achteraf inderdaad wel logisch dat je wat meer kennis moet hebben dan dat ik nu heb.
 6. En als een tussenpersoon worden inderdaad niet lukt, is het dan handiger om via Weebly simpele websites te gaan maken voor mensen?
 7. Ik maak trouwens wel al een jaar of twee simpele websites via cPanel en DirectAdmin. Veel kennis heb ik niet maar vooral gebruikt voor de Helpdesk-programma's.
 8. Ik zou als ik u als klant had alles op een rijtje zetten met uw wensen. Daarna ga ik bedrijven en particulieren af die deze wensen uit kunnen voeren. Vervolgens voegt een programmeur al deze dingen samen en lever ik het product.
 9. Leren programmeren heeft voor mij écht geen zin. Maar daarmee kan ik toch nog wel een tussenpersoon zijn? Of zie ik dat verkeerd?
 10. Bedankt voor de reacties op de site! Zeker van belang dat de site er bij de start goed uitziet.
 11. Ik heb geen ervaring als tekstschrijver, ik ben wel redacteur bij een voetbalblad. Als programmeur zal ik niks toe kunnen voegen. Met het leidinggeven heb ik wél ervaring: de schoolkrant en op school het maken van een bedrijfsplan. Eerst wilde ik dit zelf gaan doen maar ik denk dat het beter is als ik het bij tussenpersoon houd aangezien programmeren mijn ding niet is. Is dit nodig? Ik kan toch gewoon de eisen van een klant aan de programmeur doorgeven?
 12. Ik heb inderdaad al een website maar die is nog niet geheel af. Mag ik linken van Higherlevel? In ieder geval is dit mijn site. (Nog niet af)
 13. Ik wil hier ook heel graag z.s.m. mee beginnen, waar kan ik gemakkelijk een kleine opdracht vinden? Klein omdat ik eerst wil kijken of het me wel lukt. Max
 14. Goedemorgen allemaal, Eerder heb ik al eens nagedacht over een eigen bedrijf en toen heb ik die vraag hier ook gesteld. Ik ga zeer waarschijnlijk over een aantal maanden starten maar ik denk dat het handiger is als ik eerst mijn idee hier voorleg. Ik wil een tussenpersoon worden voor bedrijven & particulieren voor het maken van websites. Dat wil zeggen: klanten komen naar mij toe met bepaalde eisen aan een website, die eisen geef ik door aan een websitemaker en tekstenschrijvers. Zo hoeft de klant niet moeilijk alles zelf te regelen maar regel ik alles. Is dit een goed idee? Ik had ook al bedacht dat voor mij een eenmanszaak prima zal werken. Alvast bedankt, Max
 15. Haha. In ieder geval nu al een paar banken gezien die het niet zien zitten om mij te helpen. Dat lijkt dus een privé rekening erbij te worden, hoewel ook dit wordt 'verboden' door de banken. Eigenlijk ben ik dus kansloos?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept