Jump to content

Ingbo

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Female
 • First name
  Ingrid
 • Last name
  van den Bosch

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Dank jullie wel voor de moeite en alle tips! Ik ga ermee aan de slag!
 2. Allemaal enorm bedankt voor de waardevolle feedback. Ik kan er zeker verder mee. Er is nog een dilemma waar ik mee worstel. Ik lees een aantal keren terug dat ik teveel tekst gebruik, less is more enz. Hiervoor had ik een website met aanzienlijk minder tekst, maar dit heb ik veranderd (en nog een aantal andere dingen) om hoger in google te scoren, want dat is uiteraard ook belangrijk. Hoe doen andere dit? Of zou ik juist alleen op de home page minder tekst moeten gebruiken? Dan nog een laatste vraag. Onder het kopje 'coaching' op mijn website staan een aantal aspecten die ik belangrijk vind om iemand sterker te maken. Ik heb bullets gebruikt bij de vraag "wat houdt coaching in". Ik twijfel of dit verhelderend werkt of juist afstotend. Hebben jullie hier nog tips in? Nogmaals allen bedankt, ik ga aan de slag!
 3. @Wegwinkel meerwaarde, dank je wel. Het is inderdaad veel tekst maar ik merk dat ik het weglaten lastig vind. Ik ga er opnieuw naar kijken.
 4. Beste John, Dank je voor je snelle reactie. Ik kan hier zeker wat mee. Begrijp ik goed dat ik juist teveel onderwerpen heb gekozen en het specifieker moet maken? Is dat wat je bedoeld met alles-in-één gevoel? Analytics heb ik er net op staan dus daar moet ik nog resultaten van krijgen. Ook dank voor je feedback op de tekst! Het moet inderdaad beheren zijn maar ik heb daar al meerdere reacties op gehad dus ik zal het toch maar aanpassen... Groet Ingrid
 5. Omschrijving van je concept: Beste Forum leden, De laatste tijd ben ik veel bezig geweest om mijn website opnieuw in te richten. Ik heb een coachpraktijk (eenmansbedrijf) en wil met mijn website mensen aanspreken tussen de 35-45 jaar. Ik richt me op persoonlijk leiderschap en help mensen zich weer sterk te voelen in hun werk en privé door me te richten op een aantal aspecten waar deze leeftijdsgroep tegenaan loopt. Mijn website: www.ingridvandenbosch.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb aan verschillende mensen feedback gevraagd over de teksten. Ik heb de testen laten nakijken door een tekstschrijver. Ik heb ook een aantal webinars gevolgd en tips gekregen over de inrichting en dit proberen toe te passen. Toch merk ik dat wel redelijk aantal mensen op mijn website kijken maar alsnog geen contact opnemen. Omdat ik zo in de materie zit vind ik het moeilijk om te beoordelen of de inhoud mijn doelgroep te weinig aanspreekt of dat ik me gewoon richt op de verkeerde zoekwoorden in google. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Meer mensen die contact met mij opnemen via mijn website. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er is veel aanbod in de coaching. Ik probeer me te onderscheiden door me te richten op persoonlijk leiderschap. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik zou graag opbouwende feedback ontvangen over: De inrichting van mijn teksten. Of mijn teksten inhoudelijk voldoende aanspreken. Of mijn site duidelijk laat voorkomen wat ik doe. SEO technisch goed in elkaar zit. Of hij commercieel genoeg is. (aan de call to action wordt gewerkt. Ik ben nog aan het uitvinden hoe ik dat erin moet zetten). Alvast hartelijk dank!
 6. Beste Edo, bedankt, is misschien wel een goed idee. Als iemand nog meer ideeën heeft, ik sta er voor open.
 7. Beste mensen, Mijn naam is Ingrid van den Bosch en ben nieuw op dit forum. Ik heb me op dit forum aangemeld omdat ik een eigen coach praktijk ga starten. In oktober wil ik starten en hoop ik mijn eerste 'betalende' klanten binnen te krijgen. Ik ben bezig met een ondernemersplan maar loop er tegen aan dat ik geen geschikte naam kan vinden voor mijn praktijk. Heeft iemand een goed idee? Als coach probeer ik de ander helpen zichzelf te helpen om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen en om zijn doelen te bereiken. Ik ben personal/ life coach d.w.z, ik leg de aandacht op welzijn en geluk, kwaliteit en vormgeving van het leven. Ik help de cliënt een beter beeld te krijgen van zijn kracht, talenten en passies. Hoe hij zijn eigen effectiviteit kan vergroten en daardoor meer successen kan behalen. Mijn doelgroep zijn hoger opgeleiden. Mijn kwaliteiten zijn vooral iemand (weer terug) in zijn kracht te zetten, inzicht verwerven, scherp en humor. Ik ben een no-nonsense type en zoek dan ook een naam met een beetje een zakelijke insteek. Woorden waar ik al mee heb zitten stoeien zijn bijvoorbeeld: ontwikkeling, kracht, energie, groei en bloei, in beweging komen, centraal staan, verandering, keerpunt enz. Ik hoop dat jullie een beeld hebben en hoop op jullie input. Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept