aenf

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Geslacht
    Female

Bedrijfsinfo

  • Branche
    ICT/ internet
  • Branche 2
    Webwinkel

aenf's trofeeën

  1. Dankje voor je reactie Ron. We zijn ervaren ondernemers, alleen niet zelfstandig in deze branche. Wat je zegt is helemaal waar en vanzelfsprekend ook door ons meegenomen in plannen en promotie. Er zullen vast wel wat horeca ondernemers zijn met een ervaring in een soortgelijk dag- en avond café die ons zouden willen helpen met wat voorbeelden qua klantenaantallen. Goede tip Hans! We hadden inderdaad al twee reclamefietsen in de planning :)
  2. Wij zijn voornemens een pand te kopen (voormalig restaurant). We gaan er een andere bestemming aan geven nml een dag- en avondcafe aangezien dit beter aansluit bij de omgeving en ons zelf (uiteraard na zorgvuldig marktonderzoek en kennis van de omgeving. We richten ons op fietsers (langs diverse fietsroutes), toeristen (toeristisch gebied bij de Maasplassen in Limburg), bedrijven (groot bedrijventerrein (75 en uitbreiding op gang) om de hoek) en inwoners gemeente (gemeente met 13 dorpen, 36.000 inwoners). We gaan Limburgse vlaai serveren en een goede tosti overdag tot kleine snacks savonds waarbij alle dranken mogelijk zijn. Gecombineerd met een minicamping, broodjes- en vlaaiservice en vergaderruimte voor bedrijven, feesten/partijen en funcooking op zaterdag. De klantaantallen hiervoor is voor ons redelijk goed in te schatten. Echter hebben we moeite met het maken van een prognose van klantaantallen voor het dag- en avondcafe. We hebben twee terrassen buiten met 70 zitplaatsen en we hebben ook binnen ruimte voor 70 zitplaatsen (gecombineerd tafels/stoeltjes en loungebanken). In het campingseizoen zijn we alle dagen op vanaf 8 uur smorgens, in het winterseizoen vanaf 10 uur behalve op ma, di. we gaan bezoekers trekken door het organiseren van leuke evenementen zoals bierproeverij, kidsdag, livemuziek, fietsarrangementen etc. We hebben inmiddels kennis van de dagbesteding per bezoeker en kunnen dit ook redelijk goed inschatten. Maar hoeveel bezoekers kun je verwachten als je op een avond live muziek hebt, het zonnig weer is op een zaterdag overdag, en hoeveel mensen komen gemiddeld in de koudere maanden overdag koffie en vlaai eten? We hebben heel internet afgestruind naar kengetallen, maar komen op gemiddelde omzetcijfers voor horeca heel Nederland, en oude cijfers van een terrascheck, pieken en dalen per dag, week en maand. Heel graag iemand die ons hiermee kan helpen zodat wij onze omzetprognose kunnen finaliseren en naar een bank kunnen. Alvast erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.