Jump to content

Tjerk123

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nah, ik wilde het idd gewoon delen. Jullie hebben de moeite genomen om te reageren dus leek het mij netjes om een update te geven en idd dit idee te laten "toetsen". Als is toetsen al een te groot woord.
 2. Ik heb 2 plannen: De lokale ondernemers vereniging en een actie op fb. Beide kosten niet direct geld dus is het proberen waard. Ik denk dat ik 12 mensen ga proberen te krijgen voor 125 euro per dag. Ik denk dat dat een zeer nette prijs is voor het geen ik kan bieden. Het is in ieder geval het proberen waard leek mij.
 3. Met al het respect. Zo een dagje is niet vergelijkbaar met wat ik kan laten zien. Maar idd. De prijs is stevig! Vandaar dat ik ook eerlijk wil zijn over het doel. Ik kan ipv 6 ook 12 mensen doen voor 125 euro per dag. Het ging mij meer om het idee..
 4. Het is een idee... Een bijzondere dag op het water. Lunch, diner. Echt een bijzondere dag. Of misschien wel als team uitje? Ik had gedacht dit idee bij een lokale omdernemersclub in de groep te gooien? Ik denk dat ik een mooie dag kan geven. Maar het is natuurlijk aan de prijs. Ik denk dat ik eerlijk moet zijn over het doel. Ik begrijp uit jouw reactie dat je niets ziet in dit plan?
 5. Ik heb de volgende oplossing bedacht. Ben beneiuwd wat jullie mening hier over is: In mijn bedrijf heb ik de mogelijkheid om mensen een prachtige dag weg te geven. Dit is niet mijn oorspronkelijke buisiness maar het is zeker mogelijk. Ik ben nog wat terughoudend met de info omdat vandaag alles rond gemaakt gaat worden met o.a de oude eigenaar. Wat ik mensen ga aanbieden: 6 mensen krijgen een exclusief ticket om over 2 maanden met elkaar met mij een dag mee te gaan. Deze mensen betalen vooruit allemaal 250 euro. Hiermee kan ik mijn vliegende start maken en heb ik geld om hen over 2 dagen een prachtig verzorgde dag te geven. Dit leek mij een praktische oplossing. Een tipje van de sluier, het gaat om een dag in de natuur, op het water. Volgens mij is dit de meest simpele oplossing...
 6. Een prepaid Cc is geen oplossing. Om die Cc te gebruiken moet je er eerst geld op storten. Dat geld is er dus juist niet :-) Werken in de weekenden en avonduren is zeker mogelijkheid. Ik sta ingeschreven bij een aantal uitzendbureaus. Zo heb ik tijdelijk werk gehad bij een groot pretpark. Na een studie van 6 jaar was dat nog best leuk om even te doen :-) helaas was dit maar tijdelijk maar ik heb hier toch weer een gat mee kunnen vullen. Maandag ga ik beginnen. Ik roei wel met de riemen die ik heb. Een kleine buffer zou het allemaal gewoon wat makkelijker maken.
 7. Dat was ook niet mijn intentie....
 8. Ik heb geen Cc en kan niet rood staan. Omdat ik niet meer in loondienst ben is er geen mogelijkheid tot roodstand. Aldus de ING. Een Cc is dan ook niet mogelijk. Ik heb geen bkr toestanden oid. Nog nooit een schuld gehad. Aantoonbare omzet, en een nihil risico. De banken doen niets. Ook wel begrijpelijk omdat er op 1500 euro niets te verdienen is... Ik blijf hopen op iemand die het leuk lijkt een jonge starter op gang te helpen.
 9. Even een kleine update. De laatste tijd was het sprokkelen, sprokkelen en nog eens sprokkelen. Ik heb niet om vooruit betaling gevraagd. Ik merkte dat dit wat gevoelig lag. Inmiddels heb ik voor de overbrugging ook een oppassing. Ik kom nu een bedrag van ongeveer 1500 euro te kort. Al mijn eigen geld zit er in. Zelfs mijn atb fiets verkocht. Met leveranciers zijn afspraken gemaakt. De 1500 euro die ik te kort kom gaat om een aantal spullen van leveranciers waar ik geen afspraken mee kon maken. Natuurlijk is dit bedrag nergens te lenen. Het is voor niemand interessant immers. Ook omdat ik het binnen een aantal maanden kan terug betalen. Iemand nog een oplossing voor dit laatste puntje? fff is helaas geen mogelijkheid. Beginnen ga ik maandag. En het zou mooi zijn als ik een klein beetje lucht zou hebben!
 10. Ik leg het denk ik niet goed uit. Het gaat niet direct om inventaris uit een kantoor. Het gaat om een soort machine welke ik zelf heb ontwikkeld. Deze komt in een RVS constructie. Die constructie moet gemaakt worden. Tjah, ff omscholen. Ik heb 8 jaar gestudeerd. Dat de situatie niet ideaal is klopt. Maar na een lange studie op dit vakgebied ga ik mij niet direct laten omscholen omdat het even niet makkelijk is. Ik ben jong, heb geen verplichtingen dus een gokje moet je soms nemen.
 11. Qredits gaf aan mij aan dat ze een min doorlooptijd hadden van 6 weken. De oude eigenaar doet al een stukje mee. Dit gaat om uitgestelde huur. Idd. Lease op deze bedragen en als starter heb ik naar gekeken. Vrijwel onmogelijk.
 12. Het betreft geen schoonmaak. Ik schrijf idd bewust niet te veel. Dit omdat er nog een aantal zaken zijn welke nog gevoelig liggen en ik niet weet wie er mee leest. Dat zou niet netjes zijn. via pb wil ik best zaken verduidelijken. Goed, iets meer details. Het betreft hier advies werkzaamheden in een zeer specialistische branch. Ik ga een samenwerking met de oude eigenaar aan. Deze vloeit langzaam uit. Per toeval kwam ik iemand tegen wel voor ongeveer 18 uur per week wel iemand kon gebruiken met mijn expertise. Dat zorgt voor wat continuïteit. Tjah of het wel of geen goed uitgangspunt is om te starten... Het is zo gelopen en het is een mooie deal zonder veel risico. Het is nu idd wat krap maar dat kan mij niet weerhouden. Er is dus eigen geld. Er moet een relatief simpel online platform gemaakt worden, en er moet een beetje aan spullen gekocht worden. Wanneer de klant een factuur vooruit betaald, en ik wat spullen verkoop dan zing ik het wel even uit de komende maanden. Er zijn inderdaad snel meer klanten. Het overbruggen van de betalingstermijn is idd het probleemje dan. Wanneer er geen financiering is te vinden voor een bedrag als dit begin ik gewoon niet zo soepel. Het is niet onmogelijk maar ik sta dan direct zo achter. Ik ben nogmaals beneiuwd wat jullie er van zouden vinden als je de vraag kreeg of de eerste factuur vooruit zou mogen. De relatie met de klant is normaal. Zakelijk maar duidelijk. Ik help hem wel uit de brand
 13. Crowdfunding is naar mijn idee meer geschikt om mensen enthousiast te maken over een nieuw idee en dan dat enthousiasme te gebruiken om bij de groep (crowd) een voorfinanciering los te krijgen. TS is denk ik op zoek naar een eenvoudige lening om de tijd tussen investering en betaling te kunnen overbruggen. Ik dacht zelf meer aan 'even doorsparen', 'vakantiegeld gebruiken', 'je familie lief aankijken', 'je auto verkopen', 'alles wat je hebt op Marktplaats zetten', dat soort oplossingen. Als het echt niet lukt kun je denk ik het beste eerlijk naar je klant toestappen en zeggen dat je de opdracht alleen kan aannemen als je een bepaald percentage vooruit in rekening mag brengen. En anders gaat het helaas over. De meeste opdrachtgevers zitten hier niet op te wachten, maar misschien lever je zulk goed werk dat het geen probleem is. Vragen kan altijd. Stel dat je de opdracht alleen kan uitvoeren als je bepaald gereedschap hebt dan wordt het al makkelijker om aan je klant te vragen of ze vooruit willen betalen. Dat is inderdaad mijn idee van de finaciering. Helaas zijn er geen fam en vrienden welke een substantieel deel kunnen bijdragen. Een cc heb ik helaas niet en zal ik niet krijgen zonder inkomen? Als starter? Ook kan ik niet rood staan. Nooit aangevraagd en nodig gehad. Mijn idee is het volgende: 1 maand wil ik vooruit vragen. Dit gaat om ongeveer 1300 euro. Stel ik begin 1 juli. Dan zou de klant 1 juli t/m 1 aug vooruit betalen. Ik stuur dan eind aug pas mijn declaratie van aug? Daarnaast verkoop ik wat luxe goederen weke ik wel kan missen. Ik kom dan op 2500 ongeveer. De verwachting is dat ik in jull wel wat meer omzet kan scoren en zodoende weer kan overbruggen :-) tis wat zeuren op de min maar soms moet je wat. Ik hoop dat ik mijn klant niet afschrik maar denk dat het best kan als ik een goed verhaal heb. Hij heeft mij ook eerder nodig dan verwacht. Hoe zouden jullie reageren op een dergelijke vraag?
 14. Ik kan mij dat idd wel voorstellen. 1 maand vooruit aan mijn klant een optie? Of is ook dat al te veel denken jullie? Dan een regeling aangaande de machine en proberen voor de kleding een termijn van 30 dagen te bedingen. Dan ben ik er. Zou dat een oplossing kunnen zijn??
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept