Jump to content

aeddong

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • First name
  Annie

Company info

 • Location
  075
 1. Ik ben nieuw hier, en natuurlijk heb ik al gezocht op kvk.nl. Curator zei mij dat het begin volgend jaar afgerond zou zijn. Wie ben ik om daar aan te twijfelen. ? Er blijft geen schuldenlast over. En ik heb goedkeuring van curator. Ik ben/was zzper. En zo wil ik ook weer door. Een doorstart alleen met bv. Dus ik begrijp dat ik opnieuw moet beginnen en inschrijven. Curator is een dure informatiebron. Dus ik wilde zelf op onderzoek uit hoe dit aan te pakken. Bedankt iedereen voor de op en aanmerking.
 2. Mijn vraag is wat ik moet doen om doorstart te maken na een faillesement. Eind september failliet verklaard. Ik wil nu doorstart maken op 1 van de 4 failliet verklaarde locaties. Schrijf 8 mij opnieuw in bij kvk of kan ik door met oude vermelding? Wanneer is het de juiste tijd om officieel te doorstarten? Begin 2021 zal het faillissement geheel afgerond zijn. Wie weet hoe ik dit aanpak? #dank
 3. Hans, Dank je voor de reactie. Het is ook ingewikkeld. Ik heb tijdelijke standplaatsvergunning. Gemeente heeft dezelfde vergunning voor hetzelfde product op dezelfde lokatie afgegeven aan deze andere persoon. Dat is op zich al een vaag verhaal lijkt mij. Ik ben nu aan het kijken wat ik kan doen om de ander weg te krijgen op een nette legale manier natuurlijk. Ik ontdekte dus dat hij zelf geen kvk nummer heeft, maar deze vergunning op naam van ex vrouw heeft gekregen. Ex vrouw is uit beeld in onderneming. De onderneming staat op naam van ex vrouw.
 4. Goedendag, Heb nieuwe concurrentie. Ingewikkeld verhaal. Deze heeft een vergunning aangevraagd en gekregen bij gemeente. Hij heeft dit aangevraagd met behulp van het kvk nummer van zijn ex vrouw. ik vraag mij af of dit mag/kan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept