Jump to content

MartijnKepelle

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Beste ondernemers, Ik wil graag een uitzendbureau beginnen. Ik heb een specifiek doelgroep waar ik op wil focussen. Ik heb alleen geen ervaring in de branche, er komt veel administratie werk etc. Zijn er hier ervaren ondernemers in hetzelfde branche waar ik in contact kan komen? Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen!
 2. Ik wil me vooral focussen op de ondernemers, de particulieren is een bijzaak. Dus dat hoeft niet per se. Ik zal kijken of dat wel zo slim is zoals je zegt.
 3. Ik heb zelf een aantal jaar een eigen restaurant gerund en weet hoe moeilijk het voor de ondernemers is om betrouwbare en goedkope groothandels te vinden. Het zou dus geen probleem moeten zijn voor mij om deze groothandels te bereiken.
 4. Nee, niet om de clicks. Dit is misschien interessant voor de groothandels om zo nog meer omzet te draaien. Dat is dan een heel nieuw markt voor de groothandels. Tenminste, zo denk ik er over.
 5. Het is niet de bedoeling dat ik met deze grote bedrijven samen werk, ik wil meer samenwerken met de kleinere groothandels. En dan het liefst zo veel mogelijk groothandels zodat ondernemers ook daadwerkelijk prijzen kunnen vergelijken. Deze kleinere groothandels zijn ook sneller bereid om te leveren aan particulieren.
 6. Dit is een heel ander concept. Bij mijn concept kunnen de horeca ondernemers bijvoorbeeld vergelijken waar verpakkingsmateriaal goedkoper is, en uiteindelijk ook beoordelingen geven over de groothandel.
 7. Bedankt voor de vele reacties, ik ben inderdaad niet alleen bezig met de vergelijkingssite maar heb daarlangs nog andere ondernemingen. Vandaar de andere topics in het verleden. Het gaat om een vergelijkingssite voor de horeca ondernemer maar ook gewoon voor de particulieren. Er zijn inderdaad al best veel vergelijkingssites voor bijvoorbeeld koffie automaten, verzekeringen etc. maar nog geen vergelijkingssite waar een horeca ondernemer alles onder 1 dak kan regelen voor zijn zaak. Dus die kant wil ik opgaan, zodat de ondernemers alles snel op 1 website kunnen regelen. Het in elkaar zetten van de site wordt uitbesteed aan de professionals en het is de bedoeling dat aangesloten bedrijven/webwinkels betalen per klik. Dus geen commissie per verkoop maar puur op pay per click systeem. Wat het ook uniek maakt is dat we met groothandels willen samen werken die bereid zijn om te verkopen aan particulieren, zodat de particulier bijvoorbeeld een tray AA bij een aangesloten groothandel kan kopen.
 8. Geachte leden, Ik ben van plan om op korte termijn een vergelijkingssite te beginnen. Er bestaan al heel veel vergelijkingssites maar dat van mij is er nog niet en daarom wil ik het nu ook even voor me houden. Mijn vraag is wat hier allemaal bij komt kijken buiten het aantrekken van bedrijven of webwinkels. Ik heb me laten vertellen dat je wel verstand moet hebben van het een en ander, dus ik hoop via deze weg meer informatie te krijgen. Met vriendelijke groeten, Martijn
 9. Hallo Ik wil een merkkleding winkel openen maar zit met een vraag? Heb je vergunning nodig om een bepaald merkkleding te verkopen. En zijn er dingen waarbij ik zou moeten opletten? Kleding zijn van Topmerken zoals Philipp plein of Versace. En Uiteraard 100% Origineel. Ik zoek zelf ook veel op internet maar wou toch is hier proberen! Alvast bedankt voor de moeite, Mvg
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept