Jump to content

KAMAYA Catering

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Willen investeren in ons bedrijf.
  Wij hebben een goed businessplan klaarliggen met duidelijke cijfers en een goed onderbouwd verhaal.
  Tevens hebben wij een deugdelijke en goed passende locatie op het oog. De gemeente Zoetermeer heeft ons businessplan positief beoordeeld en aan de hand daarvan een omgevingsvergunning afgegeven.
  Het enige dat intbreekt is een financiering om onze droom werkelijkheid te maken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen doe je met passie. Die passie moet terug te vinden zijn in de producten die je levert en hoe je deze aanbied aan de klant. Bij ons is de klant nog steeds koning en wij doen ons werk dan ook met veel plezier en een vriendelijke lach.
 • My opinion about innovation
  Door onze Surinaams En Indonesische cateringservice te combineren in onze vergaderruimte verhuur zullen wij een groot publiek kunnen bedienen. Zowel zakelijk als particulier kan bij ons een ruimte per dagdeel afhuren. Of het nu is voor een vergadering, cursus, bijeenkomst of verjaardag. Dit is in onze ogen een innovatieve combinatie.
 1. Beste peter, Heel goed dat je ook je mening wilt geven. ik vraag je alleen eerst alle teksten goed te lezen en goed beslagen ten ijs te komen alvorens je mening uit te spreken. Wij willen geen 50.000 lenen, dat is wat wij zelf aan kapitaal hebben in goederen. Daaronder vallen o.a. 2 bedrijfswagens en diverse horeca materialen zoals een koelwerkbank, spoeltafel enz. Enz. Ik heb hier op dit forum nog geen enkele keer verteld welk bedrag wij nodig denken te hebben. wat de gulle gevers in ieder geval voor elkaar krijgen is dat wij keihard aan het werk moeten en bewijzen dat het concept welke wij op papier hebben staan ook daadwerkelijk werkt en vruchten zal afwerpen...
 2. Dooddoener is een beetje grof uitgedrukt denk ik. Je hebt het over mijn leeftijd, dan weet je dat mensen van mijn generatie zich niet schamen om hard te werken en een tandje harder te lopen. Al moet ik mij 20 jaar doodwerken dan kan ik zeggen dat ik dat met heel veel plezier heb gedaan. Je hebt de keus... of voor een werkgever hard werken of voor je eigen plezier hard werken... als ik die keus kan maken dan weet ik het wel. En ja, wij weten wat hard werken is, sinds 2011 cateren wij al voor diverse partijen, zowel voor particulieren als bedrijven en daarnaast tot voor kort ook nog in loondienst ernaast en ik kan je vertellen ik ben nog steeds niet dood. Sterker nog, als je naar het resultaat kijkt van wat jezelf hebt neergezet en de positieve en dankbare reacties van onze klanten, dan wordt je vanzelf energieker en ga je de lol er steeds meer van inzien. Dat Highio, dat is hetgene wat een ondernemer als ons drijft... En de vraag blijft natuurlijk staan voor jou hoe wij onze plannen hebben gepresenteerd en ik welke vorm, dat kun jij ook niet weten dus neem ik het je ook niet kwalijk dat je zulke teksten bezigt.
 3. Hoi mcdelange, Het cateren blijven wij ook doen, daar hebben wij momenteel nog toestemming voor vanuit de gemeente. Wel is het nog steeds zo dat je vanuit huis minder zichtbaar bent en mensen toch huiverig zijn aangezien ze al gauw denken dat je het illegaal en zwart doet. Nu is dat gelukkig niet het geval, wij zijn een geregistreerd bedrijf en doen alles volgens de regels.
 4. Beste, Het idee om de verhuurder van het pand een gedeelte te laten voorfinancieren hebben wij opgepakt en hebben deze vraag neergelegd bij de makelaar. Wij hopen hier snel een antwoord op te krijgen. In ieder geval dank voor deze ey-opener. Indien dit zou lukken komt het voor te financieren bedrag al op de helft lager te liggen. Kijk mensen, jullie adviezen zijn niet tegen dovemans oren gezegd hoor.... :)
 5. Beste Norbert, Dank voor je kritische noot, wij hebben niet het idee dat wij hier met financiers te maken hebben. Wel hebben wij deze site geraadpleegd om onze ideeën te laten beoordelen door mensen met kennis van zaken en om misschien de juiste richting in gestuurd te worden. Vaak zie je de dingen toch net iets anders dan iemand die er van buitenaf naar kijkt. Wij zijn nog niet goed bekend met de mogelijkheden van deze website en hoe wij documenten discreet kunnen delen. Gezien wij bij het opzetten van ons businessplan hulp hebben gehad van een "deskundig adviseur" alvorens het plan rond te sturen naar banken en andere financiële instanties waren wij daardoor ook overtuigd dat de inhoud zowel tekstueel als rekenkundig in orde zou zijn. Misschien hebben wij ons vergist in de expertise van de adviseur. Ik zeg heel voorzichtig "misschien" hoor. Wij zullen de mogelijkheden van PM, zoals jij omschrijft, bekijken.
 6. Hoi Norbert, wij hebben Qredits al geprobeerd, ook hier geen resultaat.
 7. Nee dat klopt, wij zijn hier inderdaad niet alleen om te laten weten dat wij een financiering zoeken. Dat laatste stukje info betreft inderdaad het feit dat wij in de horeca branche willen investeren en wij niet de middelen hebben om 40 tot 60% zelf op tafel te leggen. Zoals gezegd, het plan is in samenwerking met een adviseur in elkaar gezet en is een doordacht verhaal. Het probleem is dat wij tot nu toe niet kunnen voldoen aan de vraag of eisen van de banken. Wij zijn hier zelf hard mee bezig om via andere wegen dan banken en crowdfunding geld te vinden maar dat ligt niet overal voor het oprapen, zoals gebleken. Het punt is dat wij hier niet ons hele businessplan kunnen uittypen om eenieder de exacte inhoud te laten lezen. indien er iemand serieus geinteresseerd zou zijn laten wij graag ons businessplan inlezen. Door het geheel te lezen kan men een oordeel vellen. Toch?
 8. Beste Latte Machiato, Wij hebben een drietal crowdfunding platforms benaderd maar geen positieve uitkomst. Even ter info, ons businessplan is opgemaakt in samenwerking met een adviseur. Voor de aanvraag bij ING is een vereiste dat het plan wordt getoetst door een accountant alvorens er een afspraak wordt ingepland door ING. Ook dit is gebeurd maar worden toch niet gehonoreerd, niet door de e bank als de drie crowdfund platforms..
 9. Beste Hans, Je slaat de spijker op zijn kop. Wij hebben klsnten maar kunnen deze niet bedienen. Wij hebben een pand op het oog en zowel de makelaar als de eigenaar weten van onze plannen en geven hier groen licht voor. Wij hebven wat kapitaal in materialen waaronder bedrijfsauto's en horecamaterialen ter waaede van ongeveer € 50.000,00
 10. Beste, je hebt gelijk dat ik de drie antwoorden in drie blokken heb omschreven. de vragen waar deze antwoorden op terugslaan staan in jouw bericht,. kort gezegd, wij willen een bedrijf opzetten waarin een professionele keuken gebouwd moet worden. er zijn drie ruimten welke ingericht moeten worden als o.a. vergaderruimte. er is een ruimte die ingericht moet worden als lunchroom. Voor dit alles zoeken wij een startkapitaal.
 11. De banken geven ons plan wel een kans van slagen maar ze willen niet in horecabedrijven investeren. Zij vinden het risico daarin te groot in deze tijd van crisis. Op dit moment krijgen wij al aanvragen voor vergaderruimte in combinatie met lunches en diners echter kunnen wij deze niet aanbieden daar wij de ruimte er niet voor hebben. Dit zijn bedrijven die wel op de hoogte zijn van onze plannen gezien wij deze hebben benaderd in verband met ons marketing onderzoek of er uberhaupt vraag is naar ons concept.
 12. Kan je uitleggen wat warrig is? Want ons complete businessplan is zeker niet warrig. Sterker nog het heeft een goed en duidelijk verhaal. Het adviex om een facebook pagina te starten met info en foto's is in ieder geval positief.
 13. De betekenis van KAMAYA is alsvolgt: De tweede naam van onze zoon is Kamal dectweede naam van onze dochter is Jayanti KAMAYA is een samenvoeging van beide namen. tesamen KAMAYA Caterimgservice of KAMAYA Vergaderruimte en cateringservice
 14. Op het gebied van reclame gebruiken wij flyers, hebben een website in opbouw en hebben een bedrijfsbus met reclame bestickering. Ook zullen wij gebruik maken van externe partijen als thuisbezorgd.nl. ___________ link naar eigen site verwijderd
 15. Op ons businessplan wordt positief geantwoord, en volgens de lezers gezien als een plan met potentie. Aan het idee zal het niet liggen. De afgelopen maanden hebben wij wel wat omgezet maar door alle zaken rondom de uitbreiding van ons cateringbedrijf hebben wij niet veel omgezet. Momenteel begint het werk weer meer binnen te komen aangezien wij meer zijn gaan netwerken om het huidige bedrijf vanuit huis. Dit kan tot ongeveer eind december. op dit moment wordt onze website gebouwd en zal hopelijk voor de komende feestdagen aktief zijn. Het pand welke wij op het oog hebben is een huurpand. Alle offertes voor de opbouw en inrichting hebben wij in bezit incl. de omgevingvergunning van de gemeente Zoetermeer. Het bedrijf welke wij willen opzetten is de verhuur van vergaderruimte in combinatie met onze Surinaams en Indonesische cateringservice. Naast de verhuur van vergaderruimte zullen wij koffie-thee arrangementen aanbieden en lunch hes. Tevens zullen wij voor de late en avond verhuur warme buffetten aanbieden. Ook kunnen mensen die geen ruimte huren bij ons binnenlopen voor een lunch in onze gezelligd lunchroom. Het lunchmenu varieert van tosti, uitsmijters tot bapoa en risoles. Ook onze catering zal een prominente plaats innemen, in de te bouwe professionele keuken zullen wij alle Surinaamse en Indonesische buffet cateringen voorbereiden voor die buffetten op locatie. naast de verhuur, catering, lunches e.d. zullen wij voor kleine groepen kookworkshops aanbieden. om dit alles te kunnen waarmaken hebben wij een financierinv nodig of een investeerder.... wie kan ons helpen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept