Jump to content

dustinvogel

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hi Sander, Bedankt voor je uitleg. Er is idd geen persoonlijke holding. Mijn idee was dus correct wat betreft het afrekenen. De tweede vraag is idd wat complexer. Je antwoord is zeer bruikbaar en ik ga deze punten zeker meenemen en bespreken met mijn adviseur. Het is naar mijn weten voor de overige aandeelhouders niet mogelijk het aandeel over te nemen.
  2. Op higherlevel.nl staat verschrikkelijk veel informatie. Misschien wel te veel om makkelijk door heen te zoeken. Ik heb hier nog geen antwoord kunnen vinden op mijn vragen. Hopelijk zijn er mensen die mij in de juiste richting kunnen helpen of misschien wel het antwoord weten. Situatie: Ik ben 25% eigenaar (DGA) van een BV. Op 1 januari 2016 ga ik dit bedrijf verlaten en verkoop mijn aandeel. Het bedrijf gaat verder zonder mij dus stopt niet. Er is ook geen spraken van doorschuiven van de aandelen naar een andere BV. Ik heb mijn vragen proberen te zoeken op het internet en op de bel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept