Jump to content

Maliq2004

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2
 1. Uiteraard. Een goede afloop is altijd leuk om te lezen. Maliq
 2. Ja, dat hebben jullie inderdaad gezegd, maar zien is geloven he? Ik slaap vannacht in ieder geval prima! :)
 3. Nou, binnen een week reactie binnen na mijn bezwaarschrift: De opgelegde naheffingsaanslag (4377 euro) wordt vernietigd. Hèhè.. De boete die ik opgelegd had gekregen van 65 euro krijg ik niet terug, maar dit scheelt al een hoop. Uiteindelijk toch goedgekomen. Maliq
 4. Bedankt voor je reactie. Ik heb maar gelijk de btw-alert app gedownload van de Belastingdienst. Better safe then sorry.
 5. Oke, dat klinkt ook logisch van de BTW. Ik ben nog op zoek naar een goede boekhouder, dus hou me aanbevolen voor de regio Rotterdam ;)
 6. Micha, bedankt voor je bericht. Ik krijg weer een beetje hoop. Hadden zij het bedrag gebaseerd op eerdere inkomsten of had jij net als ik nog geen inkomsten?
 7. Als ik je daaraan mag houden? Ik hoop het, mijn investeringspotje zou anders gelijk weg zijn en daarmee mijn kansen op een mooie onderneming ook. Ik wacht af. Bedankt voor je reactie.
 8. Bedankt voor je reactie. Ja ik heb alles gedaan zoals jij omschrijft. Ik zal moeten afwachten en mocht ik over twee weken zo niets gehoord hebben, zal ik even bellen. Ik was benieuwd of andere ondernemers hier wellicht ervaring mee hadden en wat de afloop was. Even afwachten dus >:(
 9. Beste ondernemers, voor het derde kwartaal ben ik vergeten aangifte te doen. Simpelweg de mail in mijn berichtenbox over het hoofd gezien. Nu heb ik een rekening ontvangen van 4442,00 euro. Gelijk gebeld met de Belastingdienst en het boetebedrag van65 euro voldaan en alsnog aangifte gedaan. Bedrijf is nog in opstartfase dus nooit een cent verdiend. Alsnog een brief ontvangen dat het bedrag van 65 euro in mindering is gebracht op het totaalbedrag. Uiteraard ben ik digitaal in bezwaar gegaan. Op internet kan ik niet terugvinden hoe hier nu verder mee om te gaan en wat ervaringen van anderen zijn. Wellicht hier wel. Alvast bedankt voor de reacties. Maliq
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept