Jump to content

gever

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Nou ja het zou fijn zijn als ik als zzper start met een opdracht. Stel ik stop met werken bij mijn huidige werkgever, schrijf me in bij de KVK als ZZPer (eenmanszaak) en ga dan zoeken naar een opdracht. Stel die opdracht blijft uit.... Ik zou liever in loondienst willen inschrijven bij de KVK als ZZP-er en dan een opdracht zoeken, om vervolgens bij het binnenhalen van de opdracht te stoppen met het in loondienst werken.
  2. Beste allemaal Een korte vraag van mij. Ik ben nu in loondienst en wil graag de overstap maken naar ZZP. Kan ik in loondienst alvast wel gaan inschrijven in het KVK en later in het jaar pas echt de eerste opdracht pakken en dus uren gaan maken? Ik neem aan dat dit gewoon kan, maar wat zijn de gevolgen hiervan. Stel dat ik een jaar lang als ZZP-er bij het KVK sta ingeschreven maar ik heb nog geen opdracht (en ben dus in loondienst blijven hangen). Wat zijn dan de gevolgen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept