Jump to content

De friet bakfiets

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  Rait
 • Last name
  nesseem

Company info

 • Location
  Breda
 1. Het ging heel goed en ik ben zelfs al gestart wel met huur frituurpan daarom wil ik er nu zelf een kopen beeketal is goedkoop maar zegt me niks maar de frietpannen zien er wel super uit kijk zelf maar http://www.beeketal.de/amazon/fritteuse/beeketal-profi-gastronomie-imbiss-friteuse-fritteuse-fritoese-versch-groessen/a-495/
 2. Wie weet of het duits merk beeketal een goed merk is? of kent het merk ik wil een friteuse kopen voor mijn bedrijf.
 3. Op zaterdag 21 mei is er een benefietdag voor Rait Friets! Rait Friets bakt biologische friet en kroketten vanuit een authentieke bakfiets. Maar om Rait Friets te beginnen is er geld nodig; geld dat er niet is omdat ik van een uitkering leef en daar graag vanaf wil! Daarom een benefietdag. Tijdens deze benefietdag worden er friet en kroketten gebakken vanuit een authentieke bakfiets. (Niet de fiets die ik bij elkaar wil verdienen maar een geleende bakfiets). Ook voor de kinderen is er van alles te doen; ze kunnen lekker springen op het springkussen en ze kunnen zich latten schminken en er is volop live muziek dus voor ieder wat wils. Wil jij als eerste de lekkerste biologische friet, de heerlijke biologische spelt groente Parmezaan en de biologische spelt rundvlees kroketten en de heerlijke Mayonaise van Ton, of de heerlijke tomatenketchup van natuurlijke tomaten uit Dongen proberen Kom dan gezellig langs op de benefietdag op:Zaterdag 21 mei. En mocht je meer willen weten kijk dan op de Facebook pagina van Rait Friets facebook.com/raitfriets of kijk binnenkort op de website die live gaat www.raitfriets.nl of bel 0659459811 of mail naar raitfriets@outlook.com En de opbrengst van de verkochte frieten en kroketten komt helemaal ten goede aan start van Rait Friets. Organisator RaitNesseem
 4. Als heb ik voor de benefiet dag gesponsord gekregen biologische aardappelen biologische spet kroketten 600 stuks mayo tomatenketchup bakfiets frisdrank bier olie posters flyers en meer.
 5. En ik snap het probleem niet met de tekst de is gemaakt door een persschrijver.
 6. Tijdens de benefiet dag verkoop ik ook drinken maar als ik echt van start ga niet daar is een plek voor.
 7. Persbericht benefietdag Rait Friets Op Zaterdag 21 mei vind er in Breda een benefietdag plaats voor Rait Friets. Rait Friets bakt vanuit een authentieke bakfiets biologische friet en biologische speltkroketten. De bedenker is Rait Nesseem uit Breda. Hij zette zich jaren lang op een ludieke manier in voor anderen, terwijl hij zelf van een uitkering leeft. Daar wil hij heel graag vanaf dus bedacht hij Rait Friets. Twee jaar eerder kwam Rait twee jongens tegen, die ook vanuit een bakfiets friet verkopen. Rait was opslag verliefd en bedacht dat hij dit ook wilde doen, maar dat ging nog niet zo makkelijk als hij dacht. En nu, 2 jaar later, is Rait er helemaal klaar voor om Rait friets te beginnen. Hoe kwam hij op de naam? Rait geeft aan: “Ik heet zelf Rait Nesseem en wil vanuit een bakfiets friet en kroketten bakken. Als je mijn voornaam neemt en je zet er friet met een s op het eind neer, krijg je Rait Friets! Friets lijkt op fiets en da’s grappig en het is een naam die bij mensen makkelijk onthouden.” Rait heeft al veel in de horeca gedaan: zo werkte hij met veel plezier in een bakkerij , in 2 restaurants en ook nog een tijdje bij zijn neef in de snackbar, dus Rait Friets komt niet zomaar uit de lucht vallen. Na alles wat Rait voor anderen gedaan heeft, wil hij nu iets voor zich zelf gaan doen, maar omdat Rait nu nog van een uitkering leeft, heeft hij nog niet veel eigen geld. Daarom organiseert hij op zaterdag 21 mei een benefietdag! Deze benefietdag vindt plaats op de Groot Ypelaadreef 18 in Breda, in de wijk waar Rait woont. Op deze dag kun je een heerlijk biologische frietje of speltkroket (in de variant rundvlees of groente Parmezaan) komen eten. De speltkroket van Rait is uniek aangezien deze nog bijna nergens anders kunt kopen. Voor kinderen is er een leuk springkussen aanwezig en zij kunnen zich ook laten schminken. Tevens is er volop live muziek. En wat er ook gebeurd, Rait is vastbesloten om dit coole idee door te zetten: ”Met of zonder geld; het moet en zal er komen, links om of rechts om, want ik wil echt niet blijven hangen in een uitkering! Ik wil juist iets maken van mij leven en mijn droom achter na gaan!” En op de Facebookpagina van Rait Friets laat Rait zijn logo zien in kleine puzzelstukjes. Steeds een paar puzzelstukjes tot 21 mei, want dan zal de puzzel af zijn en zal het logo van Rait Friets logo onthuld worden! En wie Rait wil steunen kan binnen kort op zijn website (die binnenkort online is) kijken: www.raitfriets.nl. Wie nu al meer info wil kan kijken op: www.facebook.com/raitfriets of een mail sturen naar info@raitfriets.nl.
 8. Ik kan je verzekeren dat de naam Bio Friets echt een top naam is ook volgens de KVK en Bio Friets zegt als over mijn bedrijf maar goed het bleek al een super naam want er stonden meer kopers in de rij voor deze naam.
 9. ik ben hem kwijt en het bedrijf dat hem nu heeft wil er 100 euro voor hebben dat vind ik te veel geld dat nu ook niet heb.
 10. Zo we zijn al weer even verder en dit zijn de ontwikkelingen een bedrijfsplan komt er aan even als een website en hier onder in de afbeelding zie je het ontwerp van mijn mijn nieuwe bedrijf Bio Friets wel getekend op een handkar maar dit ontwerp komt op de bakfiets. modedit:financieringsverzoeken zijn niet toegestaan!
 11. IK ga bijna zeker voor deze naam Biofriets.nl met als slogan Biofriets de lekkerste biologische friet en kroketten van Breda en omstreken. deze naam komt binnen kort weer vrij want hij staat nu nog in quarantaine zie ik hier staan op https://www.sidn.nl/ Mochten juli mee willen denken voor een leuke slogan dan hor ik het graag.
 12. Luister wat naam betreft kom er wel uit maar ik heb toch echt wel een goed bedrijfsplan nodig wil ik geld lenen van een bank UWV of een bedrijf anders kom je niet ver wat op dit moment heb ik zelf geen eigen geld omdat ik vanuit een uitkering kom en er juist vanaf wil en wat gemeente betreft hebben ze in Breda een leuke regel waar ik veel mee kan want de regel in Breda is dat als je ergens 15 min of korter staat dan heb je nul vergunningen nodig en mag je in Breda echt overal staan dus als ik ergens sta en ik naar 15 min een meter naar voren rij mag ik er weer 15 min staan en het leuke is de klant merkt niet eens dat ik een meter naar voren ben gegaan en mocht ik nog klanten aan het helpen zijn dan mag ik die nog helpen maar mag ik geen nieuwe klanten meer helpen en dat scheelt weer in kosten van dure vergunningen.
 13. allemaal leuk maar een diepvries product ik dacht het niet ik ga juist voor vers alleen de snacks worden door mijn vers gemaakt allemaal op een dag en dan voor 1 week ingevroren maar die zijn dan wel vers door mijn zelf gemaakt ik heb overigens het bedrijf benadert waar de domeinnaam staat geregistreerd met de vraag of ik dat domeinnaam mag overnemen nu wachten op een reactie van de eigenaar van dat domeinnaam anders bedenk ik wel een andere naam wat dachten juli van deze namen Het rijende frietsje De patat fiets Het rijdende frietje Friet op wielen Frietje op wielen en zo kan ik nog wel even door gaan daar naarst heb het bedrijf uit belgie Frieterij benadert met de vraag of ik hun bedrijf in Nederland mag beginnen dus nu wachten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept