Jump to content

Nicolevm

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Female
 • First name
  Nicole
 • Last name
  Bijnen-van Montfort
 • Website address

Company info

 • Location
  Gemert
 1. We hebben afgelopen week een gesprek met de gemeente gehad. Onze gemeente is momenteel bezig al het onroerend goed wat leegstaat af te stoten middels verkoop. Dat is dus geen optie. Daarnaast hebben we besproken wat hun plannen zijn op het gebied van kinderopvang. Zij volgen daarin de landelijke ontwikkelingen. Daardoor is het voor ons niet noodzakelijk om aan te sluiten bij een kindcentrum. Onze huiselijke sfeer is bovendien inderdaad aanleiding of reden om niet bij een school te willen aansluiten. Ouders kiezen voor ons vanwege de kleinschaligheid en de huiselijkheid. Daar past huisvesting in een school niet bij. Bedrijfsnakelaars hebben we ook al gecontacteerd; tot nu toe zonder resultaat. Gezien alle reacties is het denk ik dus toch wachten tot er iets op ons pad komt?
 2. Misschien heb ik me niet helemaal duidelijk uitgedrukt. We zijn juist op zoek naar een huurpand, maar er komt maar niets geschikts ter beschikking. We kijken regelmatig op internet, maar zonder resultaat. Ik had gehoopt dat iemand hier weet of er nog een andere weg is, via welke ik kan zoeken.
 3. Vanaf november 2016 zal ik mede-eigenaar worden van een klein, particulier kinderdagverblijf. Het kdv is momenteel gevestigd in een groot woonhuis, maar per november wordt de huur opgezegd ivm de sloop van het huis. We zullen dus op zoek moeten naar een nieuw pand. We zijn daarmee al enige tijd druk bezig via de bedrijfsmakelaar en gemeente, maar tot nu toe zonder succes. Heeft er iemand tips over waar we nog meer kunnen zoeken? Het past niet bij onze werkwijze om in een kindcentrum in te stappen. Van de bank kregen we bovendien te horen dat kopen geen optie is, maar ik laat me graag informeren over andere manieren van financiering. Alle tips zijn welkom! [verandering: titel]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept