Jump to content

SirEdward

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3
 1. WAT IS HIGHERLEVEL.NL? De gedachte achter Higherlevel.nl is om ondernemers te helpen elkaar naar een hoger niveau te brengen. Wat is dit joh? Deze antwoorden slaan echt nergens op. Bedankt jongens. Hopelijk komt dit forum ooit weer op et oude niveai want dit slaat echt werkelijk nergens op. Wie heeft de grootste bek. Vooral niet helpen.
 2. Bedankt voor je reactie Highio, Wat wij sinpelweg doen is vanuit coaching en advisering een "partner" adviseren die vervolgens de lead vervuld. Hierop ontvangen wij commissie. Dit heeft dus verder niks te maken met online affiliatie(backlinking)
 3. @Espen, Daarnaast doe je alsof ik er geen moeite voor doe. Ik maak toch een topic aan op een forum met experts omdat ik het zelf niet kan vinden :-\
 4. Een hoop natuurlijk.. Maar waar ik naar zoek zijn alleen maar vertalingen e.d. dus niet iets wat op het nederlandse recht toepasbaar is. Naast dat... Ik ben geen juridisch expert dus hoe kan ik er nou vanuit gaan dat iets kloppend is...
 5. Goedemiddag leden, Wij zijn opzoek naar een (voorbeeld)contract voor een samenwerking met partners. Platgeslagen ziet het er als volgt uit: Wij leveren een lead aan > Zij verkopen aan de door ons aangeleverde lead > wij ontvangen daarover comissie. Wie kan ons hiermee helpen? Alvast bedankt Edit: titel verduidelijkt
 6. dus wat is hiervoor de beste optie?
 7. Misschien moet je dit dan eerst eens beter formuleren en kwantificeren. Wat wil je of heb je nodig en wat voor oplossingen zijn daar voor te vinden of bedenken? Branche? Groet, Highio Hi Highio, Sorry voor de wat late reactie. Wij werken als coach/consultancy in de horeca branche. We moeten dus regelmatig rapporten opmaken met bepaalde standaard stappen. Soms vragen ze ons ook om bijvoorbeeld een tekening te maken waarbij we legendas maken. Dit zijn dus allemaal al eerder geschreven teksten alleen wij zoeken dus een manier om dit met 1 klik in het word/pdf bestand te krijgen ipv dat we alles uit oude documenten moeten gaan knippen en plakken. Hopelijk is het hiermee iets duidelijker geworden :)
 8. Invantive > Composition of Juriblox. Adobe biedt ook oplossingen aan. Zie ook dit topic. Wat je wilt heet 'document automation'. Geen idee of je daarbij met zoiets als Word en Access wilt werken of op zoek bent naar een meer high-end of grafische oplossing (ik lees veel klanten/rapporten i.t.t. even zitten Googlen, dat is nogal tegenstrijdig). Ik zou hier een informatiekundige adviseren boven een programmeur. :P Groet, Highio Wat ik zoek lijkt inderdaad op Juribox maar nondeju wat is dat prijzig... 250 eu per maand.
 9. Hoi Marcel, Bedankt voor je reactie! Kan je mij ergens een beginnetje geven zodat ik hier mee verder kan? Ik heb hier namelijk nog geen ervaring in alleen het klinkt wel alsof dit is wat we zoeken. Nog even voor de duidelijkheid, het gaat hier om een rapport in een word/pdf bestand. Bedankt alvast.
 10. Goedendag Leden, Met de toekomst in ons gedachten zijn wij zijn druk bezig om ons bedrijf meer te automatiseren . Nu maken wij veel rapporten voor onze klanten met daar in meerdere tekst componenten. Ipv van dat we iedere keer een documenten moeten openen, om alles vervolgens alles naar het nieuwe rapport te gaan knippen en plakken, vroegen wij ons af of hier niet al handige software voor beschikbaar is die daar voor zorgt. Dus dat we met een paar klikken een template hebben met de bijbehorende tekst componenten die in dat specifieke rapport moet komen te staan. We hebben al even zitten zoeken op Google alleen tot dusver zonder resultaat ??? Als jullie tools gebruiken die hier op lijken of handige tips hebben horen we dat heel graag! Alvast bedankt. Groet Edward
 11. Dat had ik al begrepen inderdaad. Zijn veel matige ideeën :P Maargoed ik moet ergens beginnen niet? :)
 12. Je zoekt dus een willekeurig iemand die niet van dineren houdt en die geen pitch hoeft te horen om jou een zak geld te geven. If you succeed in doing this, tell me how. Natuurlijk kun je de golfbanen in 't Gooi afgaan, maar misschien toch beter eerst even denken vanuit het perspectief van de potentiële investeerder: waarom zouden zij geld in je plan stoppen? De juiste persoon krijgt van mij een onvergetelijke pitch hoor ;) haha. Misschien zit er in die golfbanen wel een kern van waarheid. Echter hebben zij ook geen bordje om de nek hangen met achtergrond informatie. Als ik de persoon kan vinden die investeringsbereid is en met het juiste netwerk en achtergrond komt het buyin bedrag vanzelf achteraan.
 13. Ik snap dat dit soort verhalen vaak over het forum zweven alleen mijn plan is af en volledig onderbouwd.
 14. Wat is tegenwoordig nog bescherming. Volgens mij is de enige bescherming die je kan krijgen is door de eerste te zijn. Kijk naar apple, coca cola naja je kent ze wel. een octrooi of nda stellen tegenwoordig niks meer voor.. >;( Om even wat meer duidelijkheid te scheppen, Het gaat hier om een nog niet bestaand business product. Het ondernemings plan is compleet en ik zoek 1 informal investor. Het gaat hier niet om een ''handeltje'' maar om een investeringsbehoefte van 300-500k met een omzetverwachting van minimaal de investering per jaar na het eerste jaar. De markt is vele malen groter dan deze cijfers en dit is pas de start..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept