Jump to content

Jinnys-Electra

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Company info

 • Location
  Warmenhuizen
 1. Dat was ook niet de bedoeling, ik verwachtte dat het hieraan gelinkt zou zijn... Heb afgewimpeld, heb ze niet nodig.
 2. Daarnet een vriendelijk persoon aan de telefoon gehad van http://clickscompany.nl/ Door mijn ervaring met de hierboven genoemde laaielichters blijf ik zeer argwanend, maar deze klonk anders, van een ander kaliber dan de rest. Nu heb ik ze niet nodig, ik red me zo wel, maar toch, hier bekend?
 3. Hmmm, bij de KvK ben ik nooit gewaarschuwd voor dit soort constructies, en twee, ik ging inderdaad zelf even op onderzoek uit. Kwam ik hier, en wist meer dan voldoende. Een forse portie wantrouwen op telefonische colportaties heb ik altijd al gehad...
 4. Eensch, door te googlen op naam ben ik op dit forum beland en bleken mijn nekharen hun gelijk weer te claimen...
 5. Gewoon overduidelijk melden dat alles opgenomen wordt, heb ik ook gedaan. Ik heb de dame laten zoeken naar de camera's, die zag ze niet. Maar het had tot gevolg dat ik getracht heb haar huis een verbouwing aan te smeren. Hetgeen ze overigens niet zo erg kon waarderen. Daar ik verder haast had, bleef er weinig over. Ik kreeg niks te tekenen. ;D
 6. Dat had ik dus wel gedaan, oa wegens een spontaan gebrek aan tijd, storingsmelding in de bakkerij van een nieuwe klant. Het was jammer, had de tijd er graag voor over gehad, maar aan de andere kant, een stichting met een hoop objecten brengt meer geld in het laatje. En die heb ik nu wel.
 7. Het enige dat je met overduidelijk opnemen bereik is dat ze als een hazewind wegrennen... Ergo, melden dat je opneemt behoed je voor duizenden dure euro's...
 8. Altijd melden dat je het opneemt. Leg je smartfone opvallend op tafel.... Bij een gewoon bedrijf zal dat geen invloed hebben, hier wel.
 9. Het verschil is misschien dat ik op mijn 50ste mijn eigen bedrijf begin.... Ik loop al een poosje mee. En, ook belangrijk, heb eerder een jonge ondernemer de boot in zien gaan op een dergelijke manier... Dat kostte die jongen 2500 Euro in de maand..... Mijn leeftijd heeft mij ervaring meegegeven in deze...
 10. Zelfs met onbekendheid met de materie, ook. Ik ben totaal niet bekend met google en clicks.... Zegt me niets. Nooit opjagen laten.
 11. Ik ben het met de anderen eens dat je toch ook even je gezond verstand moet laten werken... Ik werd gebeld, heb die avond even gegoogled, en mijn nekhaartjes kregen gelijk. Altijd jezelf de vraag tellen, waarom? Ik ben een vers gestart bedrijfje, zzp, vrouw in de techniek. Waarom moeten ze -mij- hebben? Ik ben totaal niet interessant. Blijft er maar een ding over, narigheid. En dat bleek ook zo. Nooit jezelf laten opjagen.
 12. Uiteindelijk had ik veel minder tijd dan verwacht, omdat ik een storing kreeg waar ik binnen twee uur moest zijn. En kwam er geen knul, maar een jonge vrouw. Die was al heel snel klaar met me, oa omdat ik bij binnenkomst vertelde dat ik geen tijd had en zij dus maar een kwartier. Dat ging niet worden. Melde ze zelf al snel, dat ze haar tijd zat te verdoen.... Wel heb ik ondernemers in de omtrek van mijn belevenissen op de hoogte gesteld.
 13. Voor provincie Noord Holland, ik ben beschikbaar. Lijkt me leuk om zoiets ook voor een ander te organiseren. Voor ingewijden, PE1REA.
 14. Een électricienne die ook als hobby ook het zendamateurisme heeft, en dus weet hoe er zaken opgenomen moeten worden... ;D Bouw desnoods mijn eigen zenders, ik zou niets vertrouwen wat ik hier zie als ik hun was.... Ik bedoel, het is niet moeilijk om het gesprek een km of 40 verderop op te laten nemen. Met beeld desgewenst. Radar is er niets bij.... ;) (voor iedereen, ik heb een officiële licentie voor deze tak van sport)
 15. Helaas, ik heb niet zoveel spullen, hoewel het hier niet zou opvallen..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept