Jump to content

lennart13

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. De waarde kan bepaald worden met de standaard waardebepaling van 18-30 keer de maandelijkse netto inkomsten. Ik ga er inderdaad van uit dat de waarde zal toenemen in de loop der jaren. Ik had het idee dat ik de websites moet activeren eigenlijk. Is het dan zo dat ik het bedrijf kan starten en direct inkomsten kan genereren zonder dat de aankoop geregistreerd (geactiveerd op de start balans) is. Gaat de belastingdienst niet naderhand navragen waar de websites vandaan komen als die direct inkomsten genereren? Eigenlijk zoek ik een goede boekhouder/accountant in de regio Noord-Holland die meer ervaring met dit soort bedrijven heeft en mij hierin kan begeleiden.
  2. Hallo, Ik wil binnenkort een (affiliate marketing) bedrijf starten (eenmanszaak) en daarin een aantal websites inbrengen. Een aantal van deze websites heb ik zelf gebouwd en een aantal heb ik gekocht in de afgelopen paar jaar. Ik heb echter geen facturen van deze aankopen. De websites hebben al redelijke inkomsten (en vertegenwoordigen daardoor een bepaalde waarde). Kan ik deze websites zonder problemen inbrengen als start balans? Alvast bedankt voor de informatie! Lennart.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept