Jump to content

Dionve22

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Beste Richard en John, Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen naar mijn website te kijken. Ontzettend bedankt voor de feedback. Ik heb de jullie aandachtspunten aandacht geven. Dit heeft tot aanpassingen geleidt om de internetervaring voor de paginabezoeker nog beter te maken. Dank jullie wel!
  2. Omschrijving van je concept: Ik bouw websites voor startende ondernemers op basis van Wordpress. Ik gebruik een aantal gekochte wordpress templates en wanneer nodig pas ik deze aan met behulp van css en html code. Verder vraag ik niks extra's voor extra pagina's. Het is me opgevallen dat andere websitebouwers dit wel doen. Wel vraag ik aan mijn klanten de content aan te leveren voor op pagina's. De website is www.king-webdesign.nl De FB pagina van mijn pagina is www.facebook.com/kingwebdesignbreda/ [verandering: titel] Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Website gebouwd Op dit moment wordt er een promotiefilmpje voor mijn website gebouwd. Deze wil ik voor koningsdag op mijn FB en website publiceren. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil startende ondernemers voor een vast bedrag de website geven die ze beogen zonder extra kosten per pagina. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Bij mij betaal je niet bij voor extra pagina's op de website. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Alle feedback is welkom! Ook zou ik graag wat tips hebben over het promoten van mijn website en fb buiten google om in beginsel. Ik focus me meer op klanten in de regio van Breda(buiten breda zijn ook welkom natuurlijk!). Op welke manier kan ik het best starten met promoten? Tips / Eigen ervaringen zijn ontzettend welkom.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept