Jump to content

Koen Grosman - Greymotion

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  maak een keuze
 • First name
  Koen
 1. Bedankt Markilanosz! Zelf was ik ook al even op onderzoek uitgegaan en dacht ik ook dat het deze HS code was, alleen goed om te horen dat jij dit bevestigd, bedankt voor het meekijken.
 2. @Markilanosz bedankt voor je reactie. Heb je hiervan mogelijk ook een bron?
 3. Wij zijn een fietsleverancier en zijn aan het orienteren om een BAFANG Max Drive (zie voorbeeld) middenmotor te importeren vanuit China. Het gaat hierbij dus om uitsluitend de E-bike motor zelf en niet de import van volledige E-bikes. Nu zijn wij aan het onderzoeken welke importheffingen hierbij van toepassing zijn? Voor ons is het hierbij niet helder welke TARIC code van toepassing is? Dit lijkt ons het startpunt om de importheffingen te berekenen. Alvast hartelijk bedankt voor jullie waardevolle input, wordt zeer gewaardeerd.
 4. Hoi Marcel, Hartelijk dank voor je snelle reactie! Om een voorbeeld te geven, heb ik een aantal websiteontwerpen ingekocht op ThemeForest, zij zijn gevestigd is Melbourne, Australië. Bij de factuur van ThemeForest wordt automatisch een percentage van 21% bovenop het oorspronkelijke aanschafbedrag geplaatst, onder de noemer van: EU VAT (Zie toegevoegde bijlage). Zou ik dit terug kunnen vorderen bij mijn BTW-aangifte? Of is hier iets niet goed gegaan? Alvast hartelijk dank voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Koen
 5. Onlangs ben ik een website bureau gestart. Hiervoor koop ik regelmatig online producten/diensten in het buitenland (voornamelijk buiten Europa). Mijn vraag is of ik over deze producten/diensten ook de BTW kan terugvorderen? En zoja, welke gegevens ik van deze aankopen moet registreren? Alvast hartelijk dank voor uw reactie!
 6. Mogen beiden ondernemers in een VOF gebruik maken van de kleine ondernemersregeling bij de BTW-aangifte?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept