loading
Ga naar inhoud

Sapperdeflapper

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Geslacht
  Male
 • Voornaam
  Jeroen
 • Achternaam
  Mulder

Bedrijfsinfo

 • Plaats
  Leiden

Recente activiteiten

 1. Beste Ernst, Hartelijk dank voor de info. Er komt veel bij kijken dat wordt steeds duidelijker. Overigens bezit ik een BV en dan schijnt verkoop van privé naar de zaak wel weer vrij makkelijk te kunnen.
 2. @Peter: ik verkoop m aan mijn holding BV, niet aan de gezamenlijke werkmaatschappij.
 3. Poeh, hogere wiskunde dus. Weet een van jullie wellicht een website waar ik hierover meer informatie kan vinden en/of een rekenmodel om wat zaken door te rekenen? Ik heb me rot gezocht, maar kan het niet goed vinden (niet zo specifiek iig). Terwijl er toch best veel mensen zijn die in soortgelijke situaties zitten denk ik. Dank iig voor jullie reacties tot nu toe.
 4. Excuus, ik was daarover niet duidelijk. En zzp'er en een BV is de situatie. Verandert dat de zaak?
 5. Toch nog een vraag: ergens anders las ik dat je 'op ieder moment' je privé auto kunt verkopen aan je BV. Klopt dit niet?
 6. Hartelijk dank voor jullie reacties. Eindelijk helemaal duidelijk, fijn! Ik ga mij herbezinnen en achter de rekenmachine zitten :)
 7. Beste mensen, Ik heb flink gezocht op de site van de belastingdienst, hen ook gebeld en op dit forum, maar kan vooralsnog het antwoord nergens vinden. Ik hoop dat hier iemand is, die mij kan helpen. Ik ben zzp'er (winst uit onderneming) en mede-aandeelhouder van een bedrijf. Momenteel rij ik privé een auto (zakelijke km's tegen €0,19). Nu wil ik een youngtimer gaan rijden ivm fiscale regelingen. Ik sta op het punt om een auto te kopen, die december 2016 15 jaar oud is en dus vanaf dat moment onder de youngtimer regeling valt. Nieuwwaarde van de auto is zo'n € 80.000,-. Ik wil m dus niet bij aankoop al 'op de zaak zetten'. Kan ik 'm nu gewoon privé aanschaffen en vanaf december zakelijk gaan rijden? Of wordt de fiscus dan boos? ;) Alvast hartelijk dank voor de reacties. Vriendelijke groet, Jeroen
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké