Jump to content

Raymond Hendrix

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Alphen aan den Rijn
 • Phone number
  0653779294
 1. Ik heb contact opgenomen met de coach die je voorstelde. Heb deze voorgesteld dat ik meer gigs wil. Over een jaar wil ik meer concerten geven en mezelf vaker laten inhuren als pianist en dj. Met 25.000 euro zou ik wel willen handelen in piano's (occasions) en keyboards, maar heb daar nog geen geschikte ruimte voor.
 2. Wederom bedankt voor jullie tips. Ik ben momenteel in een fase beland waarin ik meer wil (ik ben nu 30). Vind muziek mijn ding en concerten geven is waar ik het meest mee bezig ben. Ook ben ik bezig met een cd. Ik zit nogal te brainstormen omdat ik meer wil in het ondernemen.
 3. Bedankt voor de reacties. Naar schatting heb ik 20.000 euro nodig aan krediet. Op dit moment verhuur ik mezelf als pianist en verkoop ik pianoles. Tevens ben ik DJ en producer. Onlangs begonnen met een webshop met producten zoals Synthesizers, drumcomputers en dj gear. Nu ben ik op zoek naar een bedrijfshal voor mijn onderneming.
 4. Hallo, Nu ben ik al een tijdje bezig met qredits en vroeg me af of er ook alternatieven zijn? Ik heb niet heel veel krediet nodig, ben er klaar voor om met mijn bedrijf vanuit huis te gaan naar een bedrijfshal. Ik maak veel muziek en ben bezig met een webshop. De bank wil dat ik 1/3 van de lening zelf al heb opgebouwd, als ik het goed heb. Bedankt, Raymond
 5. Ik ben bezig met mijn businessplan voor mijn muziekbedrijf. Hoofdstuk de markt: De markt in beeld Doelgroep Concurrentie Bedrijf en product in de markt Volgens de bank moet ik meer marktonderzoek gaan doen voor een zakelijke lening. Nu heb ik wat statistieken van het CBS verzameld: Volgens het CBS zijn er ruim 10 miljoen online shoppers en bijna 8 miljoen mensen die regelmatig online kopen. De omzet van de Nederlandse muziek industrie is in 2015 flink gestegen. Dat maakte het NVPI bekend. Deze schat de stijging in op meer dan 10%. Ben op zoek naar meer informatie omtrent marktonderzoek voor mijn business plan. Suggesties?
 6. Omschrijving van je concept: Goederen en diensten verkopen in de muziek. Bijvoorbeeld: DJ Sets en draaitafels. DJ en producerles. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Conservatorium gedaan. Sparren. Oriënteren. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Winstgevend zijn. Het hoofd boven water houden. Ik werk momenteel parttime bij een ander bedrijf dan mijn eigen bedrijf. Ik wil financieel uitkomen met mijn eigen bedrijf. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Mensen kunnen hun eigen laptop en of instrumenten meenemen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Constructief. Stap voor stap richting mijn doel.
 7. Hoofdstuk 2 De Ondernemer 2.1 persoonlijke gegevens Opleidingen: VWO Atheneum, Schumann Akademie Conservatorium Klassiek Piano, Lasdiploma bij Nederlands Instituut voor Lastechniek Werkervaring: 2004 - heden - Pianist. Ik verhuur mezelf als solist en met ensembles. Geef regelmatig concerten. 2006 Bartender theater Castellum. 2013 - heden assistent metaal. Ik ben allround inzetbaar op de metaalafdeling bij de SWA. Bijzonderheden Ik werk sinds 2004 als Pianist in de jazz, lichte muziek en klassieke wereld. Ik componeer en ben tevens vrijwilliger bij vioolconcoursen. Werk 12 uur per week als assistent metaal. Ook draai ik met vinyl en cd's techno en house en produceer ik EDM (electronic dance music). 2.2 Persoonlijke motieven Ik begin nu een handel omdat ik 28 ben. Van kinds af aan droom ik al over een eigen bedrijf waarmee ik plezier kan maken, met anderen kan samenwerken en anderen kan helpen. De beweegredenen zijn: Eigen baas zijn en vooral een leuke tijd hebben. 2.3 Persoonlijke kwaliteiten Ik heb online persoonlijkheidstests gemaakt. Ik heb ook met vrienden en familie gesproken over mijn competenties. Daaruit kwam het volgende naar voren: Persoonlijkheidstype: Protagonist (16 personalities.com) Eén van de sterkst aanwezige dimensies bij mij is Openheid/Intellect. Openheid en intellect kenmerken zich door de mate waarin iemand open staat voor nieuwe ervaringen, uitdagingen en ideeën. Hierbij gaat het om allerlei eigenschappen zoals denkkracht en verbeeldingskracht. (testcentrumgroei.nl) Sterke punten Betrouwbaar, netjes, luisteraar, intelligent en behulpzaam. Zwakke punten Introvert Toon weinig initiatief Niet realistisch Hoe benut ik mijn sterke kanten? Ik kom afspraken goed na. Ik ben netjes en ordentelijk in administratie. Ik luister goed naar de wensen van mensen. Hoe benut ik mijn zwakke kanten? Ik wil van introvert naar extrovert. Dit doe ik door meer te gaan praten met mensen die ik ontmoet. 2.4 Persoonlijke ambities Mijn persoonlijke ambities zijn goed winstgevend worden met mijn bedrijf. Goed leren verkopen.
 8. Groot inkopen heb ik momenteel de middelen en expertise niet voor.
 9. Beste Forum leden, Ben benieuwd wat jullie vinden van mijn ondernemingsplan. Het is nog een soort schets. Ik heb een voorbeeld ondernemingsplan van de rabobank gebruikt. Hoofdstuk 1 Samenvatting Raymond Cromzigt Music is een muziek en instrumenten handel voor mensen die het leuk vinden om muziek te maken. Doelstellingen zijn het verschaffen van producten die mensen zoeken binnen de branche van de muziekindustrie. Deze producten haal ik van ebay. Mijn niche is DJ Gear: Synthesizers en drum machines. Tevens denk ik aan producten als: Muziekinstrumenten (toetsinstrumenten, snaarinstrumenten, blaasinstrumenten, drums), CD's, Vinyl, bladmuziek, muzieksoftware, computers voor het produceren van muziek, studio apparatuur (microfoons, audio interfaces, MIDI apparatuur, recorders, speakers, mengpanelen). Om me te onderscheiden van andere bedrijven pas ik de prijs aan indien de concurrenten voordeliger zijn en ga ik een onder hun prijs zitten. Wie ben ik? Mijn naam is Raymond Cromzigt. Ik heb een passie voor muziek en heb veel ervaring als het gaat om het organiseren van pianoconcerten. Met het schrijven van dit ondernemingsplan wil ik de doelstellingen van mijn bedrijf helder op papier zetten. Daarnaast wil ik op basis van dit plan voor mijn bedrijf een zakelijke lening aanvragen.
 10. Bedankt voor alle reacties 8) Wat betreft hoe ik het wil gaan leveren: Ik heb occasions en vintage instrumenten staan (bijvoorbeeld een keyboard/synthesizer). Ik wil deze verzenden. Wat ik hiervoor nodig denk te hebben is een etiket en verpakking. Geleverd door: PostNL, UPS Wie de klanten zijn: DJ's, Producers, Musici, Instrumentalisten, Bands Wat voor producten ze willen: Vinyl, CD's, Bladmuziek, Instrumenten, DJ Gear
 11. De doelgroep die ik wil benaderen zijn mensen van alle leeftijden, mannen en vrouwen, internationaal, mensen met muziekinstrumenten als hobby en ook professionele muzikanten, dj's en producers. Wat ik wil bereiken is een breed scala aan assortiment. Groot inkopen of occasions/vintage(2de hands via ebay/marktplaats). Dit wil ik bereiken door er veel aan te werken (ik werk momenteel parttime bij een ander bedrijf). Ik koop in wat mensen zoeken, ben wel geïnteresseerd in drop shipping. Wat ervoor nodig is om te bereiken wat ik wil is een [*]Goede professionele website [*]Marketing: social media (facebook, google plus), google adwords express, mond tot mond reclame, productpresentatie op youtube en vimeo (review)
 12. De producten die ik wil verkopen zijn synthesizers, audio/midi interfaces, drumcomputers, eurorack modules, keyboards, samplers, midi studio controllers, filters. Als naam dacht ik aan raymond music shop. Slogan: The music specialist. USP (unique selling propositions): Meest voordelig. Zoek een product en wij vinden het. Inspelen op de vraag van klanten. Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Als webshop pakket wil ik gebruiken www.myshop.com
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept