Jump to content

StichtingCBP

Newbee
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Company or organization name
  StichtingCB

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message

Recent activities

 1. Dankjewel Norbert! Super! Dit zijn de precies de antwoorden waar ik naar zocht.. Momenteel heb ik een AOV uitkering inderdaad, ik heb mijn verzekeringsagent een vraag gestuurd welke gevolgen het heeft dat ik weer ga ondernemen. Hoop dat we hier uit gaan komen. Ik ben erg blij met het duidelijk antwoord om in loondienst te blijven. Hier zaten mijn struggles. :-) Wil dit graag aanhouden inderdaad, meer voor mijn plezierige functie en voor mijn werkgever blijven te ondersteunen.
 2. Dank voor de reactie! Ik ga ondernemen en mijn vraag is wat dan te doen met de loondienst en uitkering. Hoop dat dit zo verduidelijkt,
 3. Goedenavond HL’s. Ik loop een beetje tegen het volgende aan; Momenteel heb ik een AOV uitkering en ook ben ik 24 uur in loondienst bij een bedrijf. In de toekomst (2022) wil ik een holding met in eerste instantie 2 werk bv’s opstarten. Één werk bv is samen met 2 andere aandeelhouders (33%) en de andere bv 100% aandeelhouder. Beide bv’s hebben een geheel andere tak van sport. De holding zal ongeveer 80.000 management fee ontvangen van de werk bv’s. En hiervan zal het DGA salaris betaald worden. (Correct me if i’m wrong) Kan ik nu het beste met huidige werkgever afspraken om ook een managementfee te facturen of is het beter om in loondienst te blijven voor 24 uur? En wat betreft de (prive) AOV? Deze via de holding laten verlopen of hoe gaat dat het beste in z’n werk? Wellicht heb ik niet alle informatie goed weten te verwoorden en wil ik graag eventuele onduidelijkheden toelichten. Alvast bedankt voor jullie reactie! Fijne avond gewenst..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept