Jump to content

panne003

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Hasselt
 1. Voor mijn bedrijf heb ik dit jaar (2020) een Elektrische auto gekocht met laadpaal. De vamil/mia aangevraagd en toegewezen. Nu het winter wordt en voor deze auto nog geen winterbanden heb, zou ik deze willen aanschaffen en de Kia (Kleine investeringsaftrek) willen hanteren voor deze winterbanden met velg van ruim 800,00. Voor mijn bedrijf heb ik inmiddels al 1800,00 ex btw geïnvesteerd dit jaar. Het zou zonde zijn om de kia te laten, omdat ik voor minimaal 2401,00 ex btw moet investeren om gebruik te maken van deze regeling. Ik ben zzp-er. Dus mijn vraag mag ik de winterbanden met velg o
 2. e hebt wel een mooi logo als ik even zo off topic mag zijn Dank je wel! Heb jij nog tips hoe ik dit in de markt kan zetten?
 3. Ik heb wat informatie op gedaan bij een bedrijf die aanvragen doet voor de WSBO en die geeft aan het deze regeling niet geld voor het ontwikkelen van recepturen, alleen voor technische "dingen'. Het traject van receptuur ontwikkelen, zorgen dat een bedrijf mijn producten produceert, en het in de marktzetten. Nu begreep ik van dit bedrijf dat de wbso alleen geld, wanneer het technisch "nieuw" is.
 4. Hallo, Voor eigen gebruik maak ik cosmetische producten. Aangezien ik eigenaar ben van een kapsalon (met 1 personeelslid) en webwinkel zou ik graag deze producten op de markt willen zetten met mijn eigen label. Is er ook een subsidievorm wat ik kan aanspreken? mod edit: WSBO gecorrigeerd in WBSO voor de vindbaarheid, en titel verduidelijkt
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept