Jump to content

Boris86

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ik ben werkzaam bij de Rijksoverheid en heb in 2015 een bedrijfspand gekocht voor de verhuur. Over het pand heb ik BTW betaald en verhuur ook met BTW. Dus ik was alleen voor de BTW ondernemer. Echter per oktober 2016 heb ik het bedrijf wat in mijn pand zat overgenomen en ben u ook ondernemer voor de inkomstenbelasting geworden. Mijn vraag is kom ik nog bij de belastingaangifte van 2016 in aanmerking voor de investeringsaftrek van mijn pand?
  2. Ik ben werkzaam bij de Rijksoverheid en heb in 2015 een bedrijfspand gekocht voor de verhuur. Over het pand heb ik BTW betaald en verhuur ook met BTW. Dus ik was alleen voor de BTW ondernemer. Echter per oktober 2016 heb ik het bedrijf wat in mijn pand zat overgenomen en ben u ook ondernemer voor de inkomstenbelasting geworden. Mijn vraag is kom ik nog bij de belastingaangifte van 2016 in aanmerking voor de investeringsaftrek van mijn pand?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept