mokergekkie

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mokergekkie's trofeeën

  1. Hoi Mike, Bedankt voor je reactie, we zijn al weer een stuk wijzer. De smaakpoeders die we willen gebruiken zijn kiwi, frambozen en citroen. Zou het dan aan te raden zijn om citroenzuur toe te voegen als zuurteregelaar en conserveringsmiddel. En dan stevia toe te voegen om de smaak te verbeteren?
  2. Hallo, Ik lees al een tijdje mee op het forum alleen nu zit ik toch echt zelf met iets waar ik niet uitkom. Ik wil samen met een paar andere een start-up beginnen en we zitten momenteel nog in de onderzoeksfase voor het op de markt brengen van 100% natuurlijk vitamine water. Nu is er één ding waar we niet uitkomen en dat is hoe bepaald je nou de houdbaarheidsdatum (THT) van een product, en hoe zou je die eventueel kunnen verlengen met natuurlijke ingrediënten zonder de smaak negatief te beïnvloeden? De ingrediënten die we willen gaan gebruiken zijn: - gevriesdroogd fruit (poedervorm) - Vitamine C (E300) - Kleurstoffen - Water We willen beginnen met een batch van 1500 flesjes, uiteraard professioneel gebotteld door een bedrijf die we nog moeten zoeken. Alvast super bedankt voor de reacties! :) Jeffrey,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.