loading
Ga naar inhoud

KeanoAthletic

Newbee
  • Aantal berichten

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door KeanoAthletic

  1. Ik ben inmiddels al iets wijzer geworden. Komende weken even alles goed op een rijtje zien te krijgen. Bedankt voor de reacties!
  2. Bedankt voor de eerste reacties! Ik ben wel tegen de schommelingen bestand, maar ik vroeg me gewoon af wat de beste move is op dit moment. Ik ga inderdaad proberen om een nieuwe overeenkomst te sluiten die voor mij wat meer vastigheid kan geven.
  3. Beste forumleden, Allereerst hoop ik dat ik mijn dilemma/probleem in de goede sectie van het forum post. Het gaat om het volgende: Ik ben als freelancer inmiddels al flink wat jaren werkzaam voor een Engels bedrijf. Het mag dan ook geen verrassing heten dat ik krijg uitbetaald in Engelse ponden. De laatste jaren is de Engelse Pond zoals bekend flink in waarde gedaald en dat is voel ik uiteraard weer in mijn portemonnee. Mijn werkgever stort mijn loon op een zogenaamde e-wallet en van daaruit heb ik dan de gelegenheid om het geld naar mijn eigen bankrekening over te maken (tijdens deze transactie worden de ponden omgezet in euro's). De afgelopen maanden heb ik nagelaten om de laatste transactie uit te voeren omdat de Pond zo enorm laag stond en ik de hoop had dat dit nog bij zou trekken. Inmiddels ben ik zelf op onderzoek uit gegaan (als economisch leek) en heb ik me ingelezen in de prognoses + huidige situatie van de Pond, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Er zijn nu een aantal stappen die ik zou kunnen nemen. 1 - Mijn werkgever vragen om me voortaan in Euro's uit te laten betalen, wat ik overigens ook ga doen. De kans dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren lijkt me eerlijk gezegd nihil omdat er bij het bedrijf mensen werkzaam zijn vanuit heel Europa en ik niet verwacht dat ze al deze mensen in hun eigen valuta uit gaan betalen. 2 - Ik kan elke maand mijn geld overmaken naar NL en mijn verlies 'nemen'. 3 - Een soort van 50-50 waarbij ik de helft online laat staan en de helft opneem 4 - Het geld opsparen en hopen op betere tijden. Ik moet erbij vermelden dat ik niet volledig afhankelijk ben van dit werk, aangezien ik voor meerdere bedrijven werk, maar het is toch een dilemma waar ik nu al enige tijd mee zit. Wellicht dat er iemand op het forum is die meer kaas gegeten heeft van het hele brexit/gevolg/ponden/euro's verhaal? Ik zie uit naar wat andere leden hiervan vinden.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké